Å tale sannhet

Posted by on feb 9, 2018 in ANNET, Refleksjon
Å tale sannhet

Dette er noe jeg har satt meg fore å være mer bevisst på, og det kan jo selvsagt slå tilbake på meg selv: «Har du ikke gjort det før da?» vil spørsmålet fra omverdenen kunne komme tilbake som et pistolskudd. Jo, på en måte har jeg jo alltid det, men det finnes en gråsone som hverken er sannhet eller løgn, det er å holde kjeft fordi jeg ikke vil eller tør å stå frem og stå for det jeg mener. Det kan også være å velge å ikke mene noe i det hele tatt.

Nå er det ikke slik at jeg alltid skal proklamere min tro og hva jeg mener. På ingen måte. Det ville bli helt feil, og det er mange ganger det eneste riktige å ikke si noe i det hele tatt

Men det er enkelte sannheter som setter hele min væren og det jeg uttrykker i perspektiv. Ting jeg opplever og erfarer eller lærer som jeg egentlig kunne dele, men har unnlatt å gjøre fordi det kan virke kontroversielt.

Jeg tilbringer mye tid for meg selv her på Bali. Jeg leser og lærer, jeg tenker, jeg skriver og av og til mediterer. Det blir som å være i et kloster uten å være munk for det. Dette er min egen lille celle som hele tiden lar meg utvikle meg og se nye ting. Nå vil sikkert mange oppleve meg som en særing, men jeg legger vinn på å ikke være det, samtidig som det ikke ville være riktig å ikke leve slik jeg gjør. Det er et privilegium og få forunt, og jeg vet at slik vil et ikke fortsette for all fremtid, men nå er det slik, og jeg vil helhjertet prøve å gjøre det beste ut av det.

I denne roen og ensomheten finner jeg mye jeg vil dele, og det er det jeg bare må gjøre fremover. Jeg er ingen ekspert eller autoritet (om noen er det i det hele tatt i dette uutgrunnelige universet og i denne tilværelsen), men jeg kan allikevel dele min undring og hva jeg finner. Det er fantastisk å få et glimt av det som rører seg det ute.

Jeg har også begynt å legge ut linker til bøkene jeg leser, og annet jeg erfarer, slik at hvis du noen gang skulle ha lyst å skaffe det selv, vil jeg motta en liten provisjon. Det vil forhåpentligvis dekke de kostnadene jeg har ved å drive alle mine blogger.

Denne boken beskriver noe mange kaller fremtidens medisin og hvordan vi kan nytte oss dette i vårt daglige liv. Vi har hørt om begreper som chakra, Akupunktur, aura, meridianer, energibaner og healing mm. Dette har vært svevende og sett på som lite seriøst, men nå begynner vitenskapen å titte nærmere på alt dette og det er oppsiktsvekkende det de finner. Donna Eden er en pioner innenfor dette feltet og har undervist og nådd tusenvis av mennesker siden tidlig på 70-tallet. Vel verdt å lese.

 

Ha en god dag 🙂

Liker du det du leser?

K

Gjør meg en STOR tjeneste: lik

og del det med andre.

Leave a Reply

Follow this blog

Get every new post delivered right to your inbox.