Reisebrev
11 mars 2003

3. dag, her skulle Kristin vært.

Min første tanke når jeg går inn i mitt enkle lille værelse på Samode palace. Jeg savner henne veldig, spesielt hver gang jeg opplever noe fint. Det vil jeg alltid dele med henne.

Stedet er finere enn jeg hadde forestilt meg. Gautams video av stedet rettferdiggjør ikke plassen (beklager Gautam), men deres uttalelser stemmer mer med opplevelsen. Som hentet fra tusen og en natt.

Nå har jeg opplevd flere såkalte luksushoteller, som riktignok har vært i ypperste klasse i sin tid, og av en eller annen grunn har fått beholde alle stjernene, men som idag viser tydelig behov for utskiftning av sanitærporselen mm. Jeg var derfor forberedt på noe liknende, men fikk heldigvis alle mine fordommer feid av banen. Alle kraner er nye. Gulvet er skinnende hvit marmor. Blomstene ute blomstrer. Betjeningen sier: "feel comfortable, Sir". Det gjør jeg bortsett fra alle disse fordømte trappene. Når de bygget slott i fjellene på begynnelsen av 1800-tallet, kunne de ikke da ha tenkt på et fremtidig behov for heis ???

Jeg sier ikke mer, men lar bildene fra mitt enkle værelse tale for seg...

Jo forresten, jeg har det bra :-)

Hilsen Lasse (Lars)

Gamle brev:

14-17 februar
18-20 februar
21-23 februar
24 februar
4 mars
6 mars
8 mars
9 mars
10 mars

neste brev
siste brev

Annet:

Mail til meg

Været i Delhi

(husk å velge metric values nede på siden)

Tips en venn

Fjern meg fra listen

(De siste to linkene vil fortsette å være primitive, man må skrive alle opplysninger i mailen. Beklager)

 

Mitt telefonnummer i India

0091-9818243116

webdesign flikkeid.no