Reisebrev
12 mars 2003

Det är skönt med en egen kupé

Den er nok ukjent for dere som ikke kjenner den svenske sketsjen om mannen som plaget livet av en medpassasjer i sovekupéen på toget bare for å oppnå å ha den for seg selv.

Det var ikke slik jeg gjorde det i dette tilfellet. Jeg fikk vite om Samode Bagh, en "avdeling" til hotellet som har beliggenhet lenger nede i dalen. Stedet består av en stor park med masse blomster, fontener og trær. Det er laget promenader av steinheller mellom trærne. I enden er det selskapslokaler, resturant og svømmebasseng. De har 14 telt som er luksriøst innredd med eget bad i marmor. Jeg spurte hotellet om jeg kunne ha en av nettene der for jeg tenkte at der er det ikke alle disse trappene. De svarte at den dagen ville det hotellet være stengt, men at jeg fritt kunne benytte bassenget, bestille mat fra resturanten og være der hele dagen hvis jeg ville.

Sånn ble det. Eget svømmebassen! - En dag i solen med bøker, frukt og all den tiden jeg ville ha for meg selv. Det var herlig.

På vei til hotellet stoppet vi for å se en gruppe menn, ivrig opptatt med å prøve å få en okse til å bestige en ku. Ingen av dyrene virket intressert så det hele ble ganske komisk. En flokk unger var mest opptatt av å tigge kulepenner fra meg noe jeg ikke kunne hjelpe dem med. Da jeg tok et bilde av dem, ble de henrykt over å få se seg selv på skjermen bak på kameraet med en gang.

 

Hilsen Lasse (Lars)

Gamle brev:

14-17 februar
18-20 februar
21-23 februar
24 februar
4 mars
6 mars
8 mars
9 mars
10 mars
11 mars

neste brev
siste brev

Annet:

Mail til meg

Været i Delhi

(husk å velge metric values nede på siden)

Tips en venn

Fjern meg fra listen

(De siste to linkene vil fortsette å være primitive, man må skrive alle opplysninger i mailen. Beklager)

 

Mitt telefonnummer i India

0091-9818243116

webdesign flikkeid.no