Reisebrev
14 mars 2003

S.T.D. I.S.D. P.C.O.

Etter snart en måned i India begynner jeg å forstå dette. Allikevel har frykten for det ukjente holdt meg borte fra det. Jeg bruker heller mye penger, krefter og frustrasjon på å få mobilen til å virke og ergre meg over at det ikke er dekning.

Hadde jeg i steden tatt mot til meg og beveget meg inn i en av disse små bodene, ville jeg funnet en mann som eier en helt vanlig telefon som dekker innenriks- (STD), utenriks- (ISD) og lokale (PCO) samtaler. Denne låner han ut mot betaling per tellerskritt. Så vanskelig var det....

Jeg avslutter dagen i en av verdens 7 underverker. Det tok 20000 mann 22 år å bygge Taj Mahal. En konge elsket sin kone så høyt at han, når hun lå på dødsleiet, lovet henne å lage et verdens underverk rundt hennes båre. Datidens beste arkitekt ble hentet fra Tyrkia. Alt er laget i skinnende hvit marmor. Veggene er dekorert med blomster i ulike farger, som et maleri. Et maleri uten maling, men med edle stener, 64 stykker per blomst, innfelt i den hvite stenen. Langs veggene er Koranen skrevet med sort onyks importert fra Belgia. De fire tårnene heller alle 0,5 grader utover slik at de ved et eventuellt jorskjelv ikke skal falle på selve bygningen.

Så til bildet enhver ekte Indiaturist må ha ...

Hilsen Lasse (Lars)

Gamle brev:

14-17 februar
18-20 februar
21-23 februar
24 februar
4 mars
6 mars
8 mars
9 mars
10 mars
11 mars
12 mars
13 mars

neste brev
siste brev

Annet:

Mail til meg

Været i Delhi

(husk å velge metric values nede på siden)

Tips en venn

Fjern meg fra listen

(De siste to linkene vil fortsette å være primitive, man må skrive alle opplysninger i mailen. Beklager)

 

Mitt telefonnummer i India

0091-9818243116

webdesign flikkeid.no