Hard core tartare steak

Et litet kveldsmåltid for den hardbarkede. Jeg har jo en svakhet for det som er rått…
Noe mer økologisk enn elgkjøtt skal du lete lenge etter i Norge. Elgen går jo i den frie naturen og har et ett hundre prosent naturlig kosthold. Og når jegerne beskatter elgen hver høst, får elge-bestanden en naturlig fiende og vi får verdifull næring.
Ikke minst er jo elgkjøtt godt.
Nå har jeg fått tak i karbonadedeig laget av elgkjøtt, og det finner jeg hakket bedre enn den karbonadedeigen du finner i matbutikken.
Så her er oppskriften :
- 2 skiver av valgfritt brød. (Jeg bruker lav-karbobrød for å minimalisere gluten inntak)
- En passelig mengde karbonadedeig på hver skive
- Toppet med eggeplomme fra frittgående lykkelige egg (se tidligere innlegg)
- Nykvernet salt og pepper
- Kapers etter smak
- Små sherry-tomater til pynt
Bon appetitt og ha en fin helg. 🙂
PS, jeg er altså ikke som denne karen her :