Hard core tartare steak

Posted by on Jul 22, 2016 in Kveldsmat, Rått, Råvarer | No Comments
Hard core tartare steak

Et litet kveldsmåltid for den hardbarkede. Jeg har jo en svakhet for det som er rått…

Noe mer økologisk enn elgkjøtt skal du lete lenge etter i Norge. Elgen går jo i den frie naturen og har et ett hundre prosent naturlig kosthold. Og når jegerne beskatter elgen hver høst, får elge-bestanden en naturlig fiende og vi får verdifull næring.

Ikke minst er jo elgkjøtt godt.

Nå har jeg fått tak i karbonadedeig laget av elgkjøtt, og det finner jeg hakket bedre enn den karbonadedeigen du finner i matbutikken.

Så her er oppskriften :

  • 2 skiver av valgfritt brød. (Jeg bruker lav-karbobrød for å minimalisere gluten inntak)
  • En passelig mengde karbonadedeig på hver skive
  • Toppet med eggeplomme fra frittgående lykkelige egg (se tidligere innlegg)
  • Nykvernet salt og pepper
  • Kapers etter smak
  • Små sherry-tomater til pynt

Bon appetitt og ha en fin helg. 🙂

PS, jeg er altså ikke som denne karen her :

Leave a Reply