Å svømme med frosker

Litt annet enn å  Danse med ulver, men dette er nå en opplevelse det også…

Saken er den at det hadde forvillet seg en liten frosk, ca 1,5cm, ned i svømmebassenget. Jeg oppdaget den idet jeg skulle ta en kveldsdukkert i går. Den svømte frem og tilbake hele tiden, og hver gang den kom til en kant, klarte den selvsagt ikke å komme seg opp, for kanten av bassenget har et overheng som gjorde dette umulig. Han var ikke  akkurat Tom Cruise i mission impossible heller, og ikke fikk jeg tak i den for å hjelpe den opp.

Jeg tok min svømmetur og satte meg på kanten for å slappe litt av og nyte tropekvelden, da den dukket opp i nærheten innenfor rekkevidde.

Desverre bommet jeg når jeg prøvde å få den ut av bassenget, og den forsvant i full fart utover igjen.

Jeg ble sittende å se etter den for om mulig prøve igjen, men den var søkk vekk et sted i det store havet…

Den ville jo  lide en langsom og trist død stakkar… Enten sammen med en stor klortablett i bassengets filter, eller utmattet hengende på bassengveggen. Jeg syntes oppriktig synd på den, og vurderte ulike måter man kunne legge noe ned i vannet som den kunne klatre opp på hvis den i løpet av natten støtte på det.

Om det var trøtthet eller likegyldighet som gjorde at dette ikke ble noe av, vet jeg ikke. Men den lille froskens skjebne dukket opp i tankene mine når jeg våknet allikevel.

Skal se etter den når jeg tar morgendukkerten…

Ha en god natt, for dere som fortsatt er våkne…

1 kommentar til “Å svømme med frosker

  1. Inga Flikkeid

    Ja du Lasse små frosker er søte. Du gjorde hva du kunne. Var han en prinsesse på basengkanten i morse?

Det er stengt for kommentarer.