En rolig dag

To sommerfugler i hagen

To sommerfugler i hagen

Hei, nå tar jeg en helt rolig dag. Gusti, min sjåfør, har bedt om fri for å delta i sin svigermors begravelse. Det er seremonier overalt. Hun skal kremeres, som alle andre her nede, og det er en egen seremoni for dette i landsbyen hvor hun hørte hjemme. Han dro derfor nordover i full seremoniuniform, de skulle visst gjennomføre hele seremonien på stranden der oppe. Den døde skulle blandt annet bæres 2km på stranden … Noen ganger litt vanskelig å forstå alt han sier, men seremonier er seriøse saker her nede.

«Ungdommen tar ikke karma alvorlig lenger», sier han med et sukk…

Høres kjent ut…

På fridagen så tenkte jeg bare komme med en kort liten post med et nydelig bilde som Georg har tatt i hagen her. Sommerfugler er det overalt, og store som småfugl er mange av dem. De gjør bare to ting sier han med et smil. De spiser og de elsker…

Dette er virkelig et paradis, og hjemturen nærmer seg faretruende fort. Passer derfor på å få med meg det som jeg hadde bestemt meg for ..

Selv om jeg har sett lite templer og bare en liten del av øya, har jeg opplevd veldig mye på det personlige plan. Det er ikke lett å dele på bloggen på samme måte som bilder og fysiske begivenheter. Bali er i alle fall fått en stor del av mitt hjerte…

Ha en fin dag

2 kommentarer til “En rolig dag

  1. Inga Flikkeid

    Ja Pa og jag tyckte också dær var fint. Skulle gærna ta en tur dit igen. Ska bli spænnande att se vad kontainern kommer att innehålla! Tack før fint kort som kom medan jag var i Gausdal. Kram

Det er stengt for kommentarer.