Terakhir

Indonesisk for final.

Så er det slutt, og jeg skulle skrevet mye den siste uken, men, men. Jeg skulle ha skrevet om planlegging av neste Bali-opphold. Om glass-kunst. Skulle skrevet om Ogoh-ogoh og Nyepi. Om Maliani og alle andre venner jeg har fått. Skulle skrevet om hvordan Bali1.0 har blitt et vendepunkt for meg, og at livet ikke blir det samme fremover. Men isteden avslutter jeg med bildet av alle glassting jeg har laget.

Alle glassting, som pakkes opp i Norge

Alle glassting, som pakkes opp i Norge

Fortsettelse følger. Snart sitter jeg på flyet og i morgen er jeg hjemme. Takk for følget 🙂

/ Lars / Lasse

4 kommentarer til “Terakhir

  1. Kristin

    Takk selv :). Det har vært en glede å følge deg og det vil bli en glede å få deg hjem. Ses på flyplassen i morgen :).

  2. Inga Flikkeid

    Sent om sider er jeg inne og ser ditt sista brev. Ja du har hatt det fint det førstår jeg. Velkommen hjem igjen. Ska bli kul at å treffe deg igjen. Klem fra Ma.

Det er stengt for kommentarer.