Hjemme igjen

Det var en lang flyreise, og jetlagen har ikke gitt seg ennå. Kontrasten er stor med sludd og snø og kuldegrader mot sommer og varme, lette klær og grønn natur overalt. Men, men. Jeg måtte jo hjem, og våren med snøsmelting og solvegg er jo en av de beste tidene på året å være i Norge.

Hjemme igjen

Hjemme igjen

Kristin har vært fantastisk snill og bodde her hele helgen. Hun disket opp med den ene gourmet-middagen etter den andre. Hentet meg på flyplass og hjalp meg å pakke ut. Så fikk jeg ligge på sofaen og slappe av så mye jeg ville. Helt bortskjemt ble jeg. Hun oppførte seg eksemplarisk, sånn som en kone skal være når mannen kommer hjem etter en lang reise … 😉

I går fotograferte jeg glasset og la bildene ut på hjemmesiden min. Siste blog-post viste jo bare en pappeske. For alt var jo allerede pakket. For de som vil se, besøk hjemmesiden og Facebook-siden.

Vase som Kristin fikk

Vase som Kristin fikk

Igjen takk for følget. Jeg håper å dra tilbake neste vinter…

1 kommentar til “Hjemme igjen

Det er stengt for kommentarer.