Grounded

Det er ikke ofte jeg skriver noe ang. helse på bloggen min. Som om jeg skal fortelle andre hva som er bra eller ikke. Men denne filmen som er tilgjengelig bare i en uke, er verdt å se. Derfor tenkte jeg å gi dere andre sjansen, fordi dette er viktig tror jeg. Dersom du ikke har tid til å se hele eller lese artikkelen. Få i hvert fall med deg hvordan blodet ser ut i mikroskop uten og med jording (48 minutter ut i filmen).

earthing

Bildet av blodet sett i mikroskop før og eter jording. Bildet er hentet fra filmen. Der vises bevegelsen.

Man trenger ikke å være lege eller ha doktorgrad i medisin for å skjønne at det er viktig for kroppen at blodet, som bringer næring til og avfallsstoffer fra cellene, flyter så lett som mulig. Dette er ren fysikk, elektromekanikk. To legemer med samme ladning frastøter hverandre. Det er derfor viktig å tilføre kroppen negativ ladning i form av elektroner. Dette får man naturlig fra jorden dersom ingenting kommer i veien. Blodlegemene vil da ikke klumpe seg så lett og flyte bedre i årene. I dag bruker vi gummisåler eller plastsåler, går på asfalt eller sitter i hus med moderne gulvmaterialer som ikke leder elektroner. Derfor er det et problem i dag og ikke for lenge siden når man brukte lærsåler eller var barbent.

Så selv om dette høres ut som svada eller New Age, er det ikke det, og snart vil det bli allment akseptert, akkurat som det å vaske hendene når du går fra likhuset og til fødestuen for å ta imot et barn, noe legene gjorde før i tiden. Mødre-dødeligheten redusertes betraktelig når de begynte å vaske seg…

God film 🙂

Én kommentar til “Grounded

Det er stengt for kommentarer.