Frokost

Dette kan jeg i aller høyeste grad leve med. I dag ba jeg om ekstra grønnsaker istedenfor brød til mine speilegg. Jeg foreslo også løk og annet som de har inne for øyeblikket.

Resultatet kan du se her:

Min daglige frokost levert på døren og servert. 1 koksnøtt med drikke Spilegg og grønnsaker 1 tallerken oppskåret frukt

Min daglige frokost levert på døren og servert.
1 koksnøtt med drikke
Speilegg og grønnsaker
1 tallerken oppskåret frukt

Egg, tomat, potet, noe spinat-ish (som ungdommen ville sagt i dag), blomkål, løk og en slags bønne. Passe tilberedt. Som du ser er det en god porsjon, og i går fikk jeg også vite at de bare bruker organisk  dyrkede grønnsaker …

Ha en fin dag. 🙂

 

3 kommentarer til “Frokost

 1. David Kvebæk

  Kjære Lasse! Denne frokosten så herlig ut. Kanskje noe for min diabetes? Jeg får ikke insulinet til å stabilisere seg. Det ser ut som om du nå er kommet inn i en fin dagsrytme. Tenker på deg hver dag, du hjelper selv til med dette. Din venn David.

 2. Lars Flikkeid Innleggsforfatter

  Takk David. Du må gjerne komme på frokost her en stund 🙂
  Jeg prøver bevisst å spise mat som holder insulinnivået lavt. Akkurat nå jobber jeg med å få inn gode vaner her nede. Som f.eks. å sove midt på dagen når det er for varmt og heller være aktiv tidlig og sent. Så idag sto jeg opp når jeg våknet og la meg igjen rundt lunsj. Dette er mye mindre frustrerende enn å sloss med varmen.
  Hils

 3. Inga Flikkeid

  Hei! jeg hadde ingen kontakt med deg lengre, men har nu lagt inn min adress. Håper vi får kontakt igjen.Kram fra Ma

Det er stengt for kommentarer.