Ubuden gjest

Jeg skrev mye i går. Det er en av de største høytidene på Bali denne uken, nemlig Galungan. Dessverre kom jeg ennå ikke ut på egen hånd for å se, men jeg bad derfor Rati ta bilder for meg av det vakre tempelet de har satt opp bak mitt hus. Det ble pyntet og det ble lagt ut offer over alt. Men dette kommer senere i et eget innlegg.  Jeg ville ikke plage Balineserne. Det blir som om en turist kommer og blander seg inn i julefeiringen til en familie.

Nå ville jeg dele litt om en ubuden gjest jeg fikk i forgårs kveld, og som lå død ( trodde jeg i alle fall ) på kjøkkengulvet i går morges.

Ubuden gjest

Ubuden gjest

Gaffelen viser litt størrelsesforholdet, og det er som om et helikopter er i ferd med å innta ditt hus. Uansett. Jeg skjøv den ut i hagen, og vips var den borte. Den hadde nok mest problemer med å lette fra gulvet…

6 kommentarer til “Ubuden gjest

  1. David Kvebæk

    Her ble det hysteriske annfall på grunn av en ederkop, omtrent på samme størelse. Også den måtte ut.
    Om den kom ut med livet i behold vet jeg faktisk ikke. Går ut fra at du har kalkulert med ubudne gjester
    i din nye tilværelse. I din hjemlige kommer ikke engang de budne. Du lever med åpent sinn og vil aldri ha en kjedlig dag. Beste hilsen David.

  2. Inga Flikkeid

    Hei! Nu fikk jeg en hilsen igjen, men från den 26 har jag inte! Den der smakar sikkert so en reke om man grillar den. God appetitt ved neste tilfelle!

Det er stengt for kommentarer.