I am Mister Lars

Smak litt på det. Det er ikke det at jeg blir høy på pære eller føler meg bedre enn andre, men det har gått opp for meg at det gjør noe med mitt selvbilde å bli titulert på den måten. Det er noe vi alle kan ha godt av. Jeg setter virkelig pris på alle rundt meg, uansett hvilken jobb eller posisjon de har. Arbeiderne som ikke snakker engelsk og gjør, hva mange i Norge vil si, en drittjobb til en luselønn. Men de smiler og virker fornøyd, og de gjør en fremragende jobb. Alle mennesker rundt en skal få all den respekt man kan gi. Det gjelder også den respekt du behandler deg selv med. Det er her det kommer inn. Jeg er i ferd med å bli Mr. Lars også i egne øyne. Det vil si, jeg er ikke lenger den lille gutten eller ungdommen Lasse, men en godt voksen mann med en flott kone og to fantastiske barn og en fantastisk fosterdatter. Og ikke minst; Jeg bor på Eidsvoll, hvor Norges Grunnlov ble skrevet under i 1814. 🙂

Nåja, der ble jeg revet litt med. Stryk det der om Eidsvoll, det betyr ikke så mye for selvbildet, kjenner jeg…

Mr. Lars

Mr. Lars

 

Vel, det bare slo meg i dag at det er Mr. Lars jeg er, og det er godt å være den man er …

PS. Det kan virke litt rart at jeg skriver dette i en alder av 54, men jeg VET at det er mange på min alder (i alle aldre) som hadde hatt godt av å revurdere sitt eget selvbilde. Jeg innrømmer det i alle fall …

Ha en god dag 🙂

 

15 kommentarer til “I am Mister Lars

 1. Ragnhild Mathisen

  Du ga meg en god start på dagen, latter og blanke øyne. Du er så ærlig og skriver SÅ flott.

 2. David Kvebæk

  Hallo Mister Lars.
  En slik mann har du vært fra første dag jeg møtte deg. Jet ville jo kalle deg Lars, men du selv kalte deg Lasse, ja og så ble det til at jeg gjorde det også. Men heretter: Mister Lars. Jeg har søkt på nettet etter en svensk studievenn som ble kalt Lasse, men som het Lars Wikander. Jeg fant et bilde av ham på nettet, men femti år har forandret ham, likevel var det «gamle» Lasse. Han er en kjent forfatter nå. Men du skal hete Mister Lars, og nå må du ikke trekke deg!
  Fint å møte deg over en kopp kaffe denne fine onsdagen med sol og herlig høstvær.
  David

 3. Inga Flikkeid

  Kjæra Mr Lars! For meg kømmer du nok å være Lasse for det var nok jeg som gav deg smeknavnet Lasse-liten en gang for 54 år siden. Men jeg holder med om at Mr Lars høres fint og førnæmt ut, og det er du værd. Kram dari ibu.

  1. Lars Flikkeid Innleggsforfatter

   Takk Mamma. Det er greit. Det er en mors privilegium å alltid kjenne at hennes barn er barna selv når de er voksne. Så du slipper å kalle meg Mr. Lars 🙂 (Jeg tror foresten den tituleringen er litt kunstig i Norge, he he)

 4. Inga Flikkeid

  Hei vill du veta temp hos deg nå kl 16.30? D..et er 31,0 g. Det kommer fram ved siden av bloggen din. Ha det fortsatt fint i varmen.:)

Det er stengt for kommentarer.