Akrobatikk på jobben mm.

I går prøvde jeg meg på glassblåsing igjen. De har ordretørke på Horizon, og spurte om jeg ikke ville komme en dag før de skrur av ovnene. Dette gjør de for å spare på utgiftene nå når Ron er borte. Jeg begynte forsiktig og fikk laget tre drikkeglass. Ikke noe spesielt med dem annet enn at jeg fikk frisket opp teknikken litt. Har ingen bilder dessverre.

Men jeg er fornøyd med å ha kommet litt i gang med det. Hjemme spiste jeg brunch og hvilte, før jeg etterlyste bambusgardinene som skulle være ferdige i går. Det kom ved 5 tiden for å montere.gardiner III

Bambusgardinene er der for å stenge solen ute. Noen ganger er det faktisk nødvendig. Ettermiddagssolen skinner rett inn på verandaen, treffer det blanke hvite flisegulvet, og kommer da med dobbelt kraft inn på kjøkken og soverom. Det blir litt i varmeste laget, så nå har jeg fått installert rullegardiner av bambus langs hele verandaen. Da kan jeg regulere og hode solen ute når det trengs på ettermiddagen. De holdt på i går kveld å montere. På det verste, sto en på toppen av stigen og hamret, mens en annen løftet den delen av stigen som ikke hadde støtte fordi dette var midt i trappen til verandaen… gardiner II Gardiner

Akrobatikk på jobben …

Ha en god dag

2 kommentarer til “Akrobatikk på jobben mm.

  1. Inga Flikkeid

    Noen har for soligt og varmt, og noen for kalt, minus 10,5 i morse, men solen skiner 🙂 og graderna stiger. I morse var det isroser på vinduene, vakkert. Fint at du får begynne med glass igjen:)KramMa

Det er stengt for kommentarer.