Det har jeg etter hvert skjønt. Det er en grunn til hvorfor man gjør det slik. Her lar man ikke oppvask bli stående. Uansett…
Når jeg har hatt besøk og man har spist, er det full fart ut på kjøkkenet og oppvasken blir gjort. Jeg har prøvd å protestere, å si at det kan vente, eller at det vil hushjelpen gjøre senere, men ingenting hjelper…
Nå skjønner jeg hvorfor. Man vasker opp med en gang for å holde insekter borte fra kjøkkenet. Det er veldig enkelt og fort gjort. Det er et dusjhode på oppvaskkranen. Det er bare kaldvann og man bruker en svamp med oppvaskmiddel på. Alt vaskes med svampen og skylles fri for såpe. På NO time er oppvasken gjort og kjøkkenet forblir fritt for insekter…
🙂
Ja, sånn var det da vi bodde i varmere strøk i USA, også. Og ALL mat som står i skapet, f. eks. frokost blanding, måtte flyttes over i luft-tette beholder eller ha forseglede plastpose rundt.
Ja, det har vel noe med temperaturen å gjøre. Men det er en god vane har jeg funnet ut. Hils 🙂
Det er vel ikke alle som har et så fint kjøkken som du? Det virket mer primitivt da vi var der! Litt varmere her i dag. Isroserne minsker. Ha det bra 🙂
Kjøkkenet er kjempefint 🙂
Du kan trenge noen finere oppvaskkluter:P hint hint @mamma