Fascinasjon

Jeg startet dagen med å sole meg på terrassen foran bassenget. Så tok jeg et bad og siden en dusj. Fantastisk flott vær og behagelig temperatur. Hvorfor forteller jeg dette? Fordi kontrasten er stor og fascinerende når jeg senere på dagen ikke har 1 svømmebasseng lenger, men 3. Plenene er dekket av 5 cm vann slik at det grønne de kaller gress, ikke synes mer. Når du har dusjen på full styrke, begynner du å nærme deg kraften som dråpene faller fra himmelen med. De er bare større. Jeg blir helt fascinert. Så stopper regnet, og ikke lenge etter er alt vannet borte. Da spankulerer min lille kyllingfamilie inn med en ung hanefar i spissen,  og ser seg rundt om de finner noe spiselig. De er veldig sky hver gang jeg nærmer meg med kamera, så noe bilde blir det ikke denne gangen, men en dag …

Murere i mørket

Murere i mørket

I kveld jobbes det i mørket. Stien som går fra porten til huset er akkurat like bred som rullestolen, noe som gjør det knotete å komme seg ut og inn. Derfor utvides den nå til riktig bredde. Det er den siste tilpasningen jeg trenger før alt er perfekt …

Ha en god dag.

🙂

2 kommentarer til “Fascinasjon

Det er stengt for kommentarer.