Glass igjen

Det er mange grunner til at det ikke har blitt så mye glass ennå. Én av runnene er at Ron er borte for tiden. Jeg foretrekker ham som lærer for han utfordrer skikkelig. Nå er han her for noen dager og derfor har jeg benyttet anledningen, men det er jo mer slitsomt. I dag tidlig, før vi begynte, fikk jeg en halvtime på meg til å skissere 5 design og beskrive alle trinn i prosessen for å kunne lage dem. Dette er nyttig, for du har ikke tid til å tenke mens det står på. Og så skal du jo forklare resten av teamet hva du skal lage og hva som forventes av dem.

Gaffer IIJeg greide det, og overrasket meg selv. Det andre er at han hele tiden utfordrer meg til å forstå hva som skjer og hvorfor.

Gaffer I Gaffer IIISå nå er jeg  igang for noen dager. Jeg trodde jeg skulle greie 2 t. daglig, men med Ron, blir det bare 1. Jeg føler meg jo elendig når jeg må gi meg etter en time, når jeg egentlig skulle holde på en hel dag, men sånn er det bare, så jeg tvinger meg selv til å si stopp, nå må jeg gi meg, selv om alt i meg sier at jeg skulle fortsette. I ettertid er jeg glad jeg velger denne litt defensive strategien. Kjenner at jeg blir sterkere for hver gang isteden for svakere…

1 av 3 drikkeglass, første dagen

1 av 3 drikkeglass, første dagen

I morgen tidlig drar jeg dit igjen

🙂

8 kommentarer til “Glass igjen

  1. Kristin

    Fint at du har kommet i gang og ikke minst at du setter grenser før det sier stopp.
    Flott vase!!!! den vil gjøre seg på Eidsvoll 🙂

  2. David Kvebæk

    Hei sa´n! Der var du jo, med glass. Dette ser bra ut, og så fikk jeg tilfredsstilt mitt behov for å se
    deg i full kunstnerisk utfoldelse igjen. Disponer dine krefter ut fra din profesjonelle forståelse av situasjonen. Jeg er stolt av deg! David

Det er stengt for kommentarer.