Parkeringsplass

I går kveld holdt de på til 11 på kvelden. De banker og banker med sine murebrett. Steinene blir slått ned i sementen. Det er en ganske intens lyd og jeg lurer på hvordan det er med hørselen til arbeiderne. Når man ser på resultatet, må det være et nitidig arbeide, men det blir flott. Når arbeidskraft er billig, kan man ta seg råd til å gjøre ting ordentlig og pent..

I dag tidlig var jeg ute og inspiserte. Godkjent

Ha en fin dag

🙂

8 kommentarer til “Parkeringsplass

 1. David Kvebæk

  Minner meg litt om Funchals fortaug, vakre mønstere i steinmosaikk.
  Dette ble da en vakker parkeringsplass. Synd jeg ikke kan benytte den.
  Ha en vakker restadvent. David

 2. Bjørg Pettersen

  Ønsker deg en fin advent-tid og god jul! Av bildene du setter inn ser det veldig fint ut å være der. Parkeringsplassen ble veldig fin med «blomster»pynt. Hilsen Bjørg

 3. Liv Berit Carlsen

  KJære Lasse – du har det riktig vakkert rundt deg! Jeg synes det betyr mye med det estetiske – særlig når jeg trenger rekreasjon og avkobling (slik kjenner jeg det nå).
  Nå har Kristin levert de vakre krusene dere ga meg i høst – og sammen med de jeg kjøpte blir det flott å dekke på bord i julen. Tusen takk – Lasse!
  Du gleder deg sikkert til Kristin kommer – ha en flott jul sammen, begge to.
  Liv Berit

 4. Inga Flikkeid

  Ja jeg tenkte også på Madeira. Det er jo fint at allt møjligt blir ferdigt til Kristin kommer. Ann og jeg gleder oss også! Idag var det snø her igjen. Det er vakkert det og, i alla fall føre det blir glatt! Og jeg måker bare to trapper og din rampe! Karin og Harald var her i går og h
  jobbet. Julpynten er bært opp og kjællarn er «ryddet» så mann finner ting. DET var en stor julklapp!

Det er stengt for kommentarer.