Damebesøk

Nå har jeg begge damene installert (Kristin og Maria Katarine). Koselig. De liker huset begge to.

I natt kom Maria Katarine med fly fra Wien via Dubai og Kuala Lumpur, som landet 02:35. Jeg hadde avtalt og fått bekreftelse på at sjåføren ville komme og hente meg klokken 01:30. Jeg sov frem til det, men da kom Kristin og sa at jeg bare kunne  fortsette. Hun ville la meg sove og hun holdt seg våken hele tiden av den grunn. Det var jo veldig snilt. Det som var frustrerende var at sjåføren ikke dukket  opp. Ikke på en halv time. Da måtte jeg ringe til min andre sjåfør og vekke ham og spørre om ikke han kunne ta turen for oss. Heldigvis hadde vi god tid, da det tar ca 45 minutter fra flyet har landet til man kommer ut med bagasjen.

Det viste seg i dag at sjåføren hadde rotet med datoen. Han var veldig lei seg og jeg tror dette var et hardt slag for ham. Det er jo tross alt hans yrkesstolthet som rammes i kjernen.

Det er som regel varmt og fin sol på morgenen som senere blir overskyet og regn. Jeg synes det er utmerket, men forstår at andre kan synes regnet er unødvendig. Det gjør at temperaturen er behagelig hele tiden. Solen er jo veldig sterk når den er fremme. Nå er det heldigvis ikke like mye regn hver dag, men i går var det ganske vått frem mot kvelden. Kristin hadde bestilt Manikyr og Pedikyr på et spa i nærheten og jeg fikk min jevnlige massasje. Det var hyggelig at Kristin og Maliani, som er min faste massør, endelig fikk treffes.

Maliani og Kristin

Maliani og Kristin

Solen er i ferd med å bryte frem gjennom skydekket. Klokken 10 kommer frokosten på døra. Da skal damene vekkes og dagen begynne.

Ha en fin dag

🙂

3 kommentarer til “Damebesøk

  1. Sidsel og Trond

    Og her har vi mildvær og regn. Vinteren var her, og forsvant igjen. Sju grader. Ingen skulle tro at vi var i desember og akkurat runder vintersolhverv. Arbeidet på byggetrinn to er satt på juleferie. Råbygg i to etasjer står ferdig. Tredje og fjerde pluss tak skal være ferdig i slutten av februar. Vi følger med. Bilen din står og fryser på parkeringsplassen og ser ynkelig og ensom ut uten skilter. Men inne er det julestemning, med levende lys inne og små elektriske på juletreet – vårt ute på verandaen – husets nede i dagligstuen. Jo da, vi har det bra her også. Nå er klokka litt over fire og himmelen i sørøst flammer opp. Lekkert. Ha en fortsatt God Jul!

  2. Lars Flikkeid Innleggsforfatter

    Takk for hyggelig hilsen. Har aldri likt bakelinna som ødelegger den fine julestemningen når snøen forsvinner. Det er bra at det i alle fall er stemning inne. Bilen min skal snart shines opp med lakkering osv. Så den ser forhåpentligvis bra ut når jeg kommer hjem. Skal bli som ny. Har også fått mangellapp som må utbedres før den får skilter igjen, men i følge planen er alt det fikset før jeg kommer.
    Hils rundt dere fra oss her nede.
    Ha en fin juletid

Det er stengt for kommentarer.