God Jul fra Bali

Hei

Jeg vil med dette ønske dere alle en riktig god jul og en fantastisk julehøytid. Her nede er det regntid og veldig lite julestemning, men det gjør ingenting. Det er koselig å være sammen og oppleve dette stedet. David André tar seg av julefeiringen i Trondheim sammen med sine venner. Der er det pinnekjøtt, Kristins eggelikør, julestemning og kos blant venner i desembermørket. Kristin var oppe og besøkte ham før hun dro sydover og hadde med det nødvendige for å sørge for en riktig jul der oppe i Trondheim.

I går ettermiddag / kveld åpnet himmelen seg over oss. Hagen var en stor innsjø og Kristin og Maria Katarine, som var i Ubud, kom hjem søkk våte. Det var så mye vann i gatene at det ikke var mulig å bevege seg ute. En opplevelse det også. 🙂

Vi dro til det nye Horizon og de fikk treffe alle vennene mine der. Det blir veldig fint der, og jeg håper de vil komme i gang med glassproduksjonen igjen snart slik at jeg kan fortsette der jeg slapp. Jeg kommer tilbake til det utpå nyåret.

Himmelen viser tegn til å være blå nå på formiddagen og vi vil kose oss rundt frokostbordet etter hvert. I kveld skal vi til d’Waroeng på en «julemiddag». Det er så trivelig å være der, og Kristin og Maria Katarine liker seg også. Kadek er blitt vår alles venn. Maten er god og de som jobber der er fantastiske. Ellers er jo feiringen i år å kunne være sammen her nede, og det er synes jeg er veldig verdifullt, så får nisser og stearinlys være et fenomen der oppe i nord som dere kan nyte.

Som sagt. Vi ønsker dere alle en fin feiring i dag.
Hilsen fra oss her nede på Bali

🙂

 ( PS sender med et lite bilde av stemningen man kan kjøpe her hvis man vil )

 

3 kommentarer til “God Jul fra Bali

  1. Ragnhild Mathisen

    Ønsker dere alle tre en fin jul på den andre siden av jordkloden. ha en fint opphold Kristin og MK. Håper dere opplever mye der nede og at ikke regnet gir begrensninger for dere. God jul alle sammen. Ragnhild

  2. Karin Flikkeid

    Fint å høre at dere koser dere, her er det også regntid virker det som, selv om det er litt forskjell på temperatur 🙂 Nyt livet sammen videre 🙂
    Stoooooor juleklem til dere alle <3

Det er stengt for kommentarer.