Morgenstund

Hei. Tenkte jeg bare skulle formidle litt morgenstemning fra Bali. Jeg våkner tidlig og har begynt å la det være med det. Det vil si, det er like greit å stå opp. Så beveger jeg meg ut på verandaen og inntar desserten fra gårdagens middag. Det vil si. Jeg pleier å ta frukten på morgenen i  stedet for etter middag på kvelden. (Det bidrar til mindre toalettbesøk i løpet av natten). Kanskje litt for privat den kommentaren, men slikt må jo jeg tenke på, og da vet dere litt mer om min tilværelse…

Tilbake til morgenstemningen.

I dag er det sol og blå himmel. Temperaturen er upåklagelig, rundt 26 grader. Det er litt mer vind på formiddagene nå, og det er bra, for det holder fluene borte. I Mangosesongen, som er nå, er det mye fluer som er utrolig irriterende. Et annet enkelt råd, som merkelig nok gjør susen, er å tenne stearinlys på bordet. Så når myggspiral holder myggen borte om kvelden, er det stearinlys som virker bra mot fluer på dagen. Så har jeg jo fluepapir da. Da får de i alle fall sin straff. Fluer som plager en dømmes til døden og jeg merker en viss skadefryd når de setter seg fast på papiret. Ille å ha slike følelser? OK, men de er der…

Men kombinasjonen fluepapir og vindkast er ikke alltid like heldig. For fluepapiret har en tendens å lande med limet ned. Da er det plutselig blitt et gulvfangepapir. Gulvet sitter virkelig fast. Eneste måten å fjerne limet fra flisene (som jeg har lært) er å bruke olje. I kjøleskapet har jeg en flaske olivenolje som kommer frem når dette skjer.

Ellers har jeg begynt å planlegge utleie av huset mens jeg er borte og jobber med en annonse på TripAdvisor sin Holidaylettings. Det når et veldig stort publikum og kommer alltid høyt opp på Google. Dessuten har de alt med booking og betalig automatisk innlagt i tjenesten. I det hele tatt er det verdt et forsøk.

Men jeg har ennå ikke sagt noe om morgenstemningen som jeg skulle. Da får bildet tale for seg selv.

 

Utsikt fra solstolen min på verandaen
Utsikt fra solsengen min på verandaen

Ha en god dag

🙂

4 kommentarer til “Morgenstund”

  1. Min morgen stemmning i Norge.
    Grått, minus 6 grader. Hund luftes. Hester mates og slippes ut. Måking av veiutfart hvor brøytebil igjen har lagt igjen TUNG saltblandet snø. 50 min kjøring på glatte veier inn til Oslo med en god kopp te 🙂

Det er stengt for kommentarer.