Livet på Bali

Hei

Jeg har lenge tenkt på  oppdatere dere der oppe om livet her nede, men jeg har stort sett vært opptatt siden midten av desember med besøk, sykdom, mangel på tiltak mm. Men her kommer i vertfall et livstegn.

Det har vært veldig hyggelig med besøk, og det gleder meg at gjestene liker stedet mitt her nede.  Jeg liker meg veldig godt selv, fortsatt. Det er nå leiet på årsbasis, og man kan vel da kalle det vårt 🙂 ( Leilighet på Eidsvoll og hus på Bali… Ikke verst )

Har lagt det ut til leie på Trip Advisor og håper på respons derfra. Vil også avertere andre steder, ha en egen nettside og henge oppslag på butikken og i d’Waroeng (like). Så har jeg masse venner som er veldig engasjert i å få hjelpe til. Jeg har alliert meg med Rati, så hun vil sørge for alt det praktiske med gjesteskifte blir bra.

Så nå er det bare å booke seg inn. Det er en billig og bra ferie. Og alle som har kommet hit, elsker Ubud…

Ha en god dag

🙂

En vanlig skur litt av og til …

Én kommentar til “Livet på Bali”

Det er stengt for kommentarer.