Oss handikappede imellom

Nå er jeg ikke alene i huset lenger… Ikke det at jeg noen gang har vært det, men dette er litt spesielt. Å få flere handikappede å bo sammen med. Moren min skadet jo kneet når hun var her tidligere i år. Hun haltet rundt med krykker, men ble heldigvis bedre og fikk en fin ferie tilslutt.
Han her har jeg ikke truffet før, men han sleper ene foten etter seg.
Det er ikke dropfot, for foten er litt deformert i tillegg. Men en som sleper ene foten etter seg mens man klatrer på en vegg, er ganske imponerende.
Det virker uansett som de andre lar ham være i fred. Det finnes alltid mat som han får tak i.

Jeg snakker her om en annen kategori handikappede. Nemlig små gekkoer. Se på bildet hvordan den en foten henger etter og er deformert. Det er i alle fall en trøst å vite at jeg ikke er alene med mine plager her i huset lenger…

Ha en god dag…

Gekko med dropfot ???

🙂

6 kommentarer til “Oss handikappede imellom”

  1. Så flere har funnet ditt hus. Hvordan går det med han som ikke hadde hale da? Er han der enda, så er dere 3 🙂

Det er stengt for kommentarer.