Good Karma

Det fikk jeg høre i går. Her er historien:

Jeg ønsker meg en motorsykkel med sidevogn. Sidevognen blir tilpasset slik at den kan transportere rullestolen mens jeg kjører. Jeg visste ikke hvor jeg skulle begynne, inntil Heleen (en god venn fra Holland som bor her) sier at jeg bare kan spørre på «Ubud Community» gruppen på Facebook. Det gjorde jeg sellv om jeg var ganske lunken til om dette var veien å gå.

Facebook innleggFå timer senere strømmet det inn kommentarer til mitt innlegg. Folk ville virkelig hjelpe meg. Det resulterte i to fruktbare kontakter. Den ene dukket opp med både en motorsykkel til salgs (Akkurat slik jeg har sett for meg, Honda Scoopy), og mekanikere som kan gjøre jobben.

Honda Scoopy red
Honda Scoopy red

Den andre kom på kvelden, og viser seg å arbeide med tilpasninger av motorsykler. Han ville lage en skisse og gi et prisoverslag og bare bruke originale deler, mens de første mekanikerne heller så for seg noe hjemmesnekret.

Jeg ble helt paff og satt litt tilbake for da hadde jeg plutselig masse avgjørelser å ta om hvilken sykkel jeg skulle ha og om tilbud på sykler og hvor mye de koster, pruting mm. Heldig vis fikk jeg noen gode råd av Maliani. Do not «buru-buru», then the price will be more expensive. Slapp av og ikke stress. Ser selgeren at du har dårlig tid og er ivrig, blir det dyrere :-)…

Så jeg klarte å slappe av til slutt, og venter nå på skisse og pris fra nummer 2, og at nummer 1 eventuelt kommer med et bedre tilbud på sykkelen han kom med, som jeg likte.

Det var han som sa «Good Karma» når Kadek dukket opp med mat og han skjønte at jeg har mange venner som hjelper meg her nede. Det at så mange er positive til meg, var vist et tegn på at min Karma var god. Jeg tar det som et kompliment…

Nummer 1 sendte fort et bilde for å verifisere hva jeg ønsket, og ganske riktig. Funksjonen er omtrent akkurat det jeg vil ha, selv om jeg satser på en mye penere og mer forseggjort design selv.

Det er andre som har tenkt det samme som jeg.
Det er andre som har tenkt det samme som jeg.

Prisen for det hele (motorsykkel og arbeide)?

Jeg regner med å bruke ca NOK 10000.-  på dette prosjektet. Jeg har allerede skaffet meg internasjonalt førerkort, og en ny hjelm koster ca 150.- …

Fortsettelse følger. Ha en god dag.

🙂

 

Én kommentar til “Good Karma”

Det er stengt for kommentarer.