Glass

Mange lurer på om jeg snart lager glass igjen. Og svaret er at jeg har så vidt begynt. Denne gangen skal jeg opp et nivå, og for meg blir opplevelsen å få til mindre enn sist gang. Sant …

Så avansert som dette er jeg ikke ennå. Da kan du tenke deg ...
Så avansert som dette er jeg ikke ennå. Da kan du tenke deg …

Jeg fikk en veldig inspirerende start for snart 2 år siden, og greide å lage mange objekter som til og med imponerte meg. Har jeg laget disse?

Det å nå gå opp et nivå, innebærer ikke å lage flottere ting, men at jeg får mindre hjelp underveis. Det har ført til 2 hele dager og mange glass som bare er kastet, enten ved at de gikk i bakken, sprakk, eller generelt var mislykket.

3 dje. dagen fikk jeg til 3 objekter som begynner å ligne noe. «Fiks det som er feil…», sier Ron og står og ser på og gliser mens jeg kjemper med å få glasset til å adlyde.

Jeg begynner å skjønne noen prinsipielle ting: Vær rask. Etter noen sekunder er glasset for kaldt og stivt. Da kan du ikke lide av beslutningsvegring. Du må vite hva du vil og hvordan få glasset til å lystre.

Da skjønner dere som kjenner meg godt, at jeg har en aldri så liten utfordring. Jeg har nemlig for vane å være litt treig og ha beslutningsvegring.

Men… Det går fremover og i dag blir det forhåpentligvis noen glass det går an å bruke.

Forresten så fungerer kjølevesten utmerket og var en god investering…

Ha en god dag

🙂

 

 

 

3 kommentarer til “Glass”

  1. Du vet at du har en god kunde i meg!! Jeg er spent på hva du får til og vil gjerne legge inn bestilling. Ønsker deg en god dag og masse god glassblåsing!

Det er stengt for kommentarer.