Nå begynner det å bli morro

Til nå har jeg bare prøvd å komme tilbake til der jeg slapp for snart 2 år siden. Da fikk jeg mye hjelp underveis. Denne gangen vet jeg mer og er mere sjef i situasjonen, da jeg vet hva jeg vil og klarer i større grad å få det til alene, eller si til medhjelperne ( læreren bl.a. ) hva jeg ønsker å oppnå og be dem hjelpe meg med det. F.eks. varme opp og svinge for å få glasset lenger. Det å stå opp er jo ikke så lett, og skal man i tillegg svinge glødende glass ytterst på et metallrør… Jeg sier ikke mer.

Rondel 22x7cm
Rondel 22x7cm

Det har i hvert fall resultert i noen gjenstander jeg begynner å bli fornøyd med så langt. Som denne her.

Ha en god dag.

🙂

3 kommentarer til “Nå begynner det å bli morro”

  1. Nå ser jeg at det er riktig tidspunkt å nevne gavekortet på glasstallerkner jeg fikk for et par år siden ;). Må være store med plass til mye mat!!!!!!!! Ikke sant ? Klem

Det er stengt for kommentarer.