Hva med motorsykkelen ?

Det er sikkert mange som lurer på det. Har jeg blitt lurt? Er det noe tull? Hva skjer? osv.

Her om dagen besøkte jeg verkstedet og fikk konstatert at alt er i skjønneste orden, men at mekanikeren venter på deler som er bestilt fra Java.

Gede poserer foran min sykkel på verkstedet, som forresten er et sted hvor det bygger om motorsykkeler for Trail...
Gede poserer foran min sykkel på verkstedet, som forresten er et sted hvor det bygger om motorsykkeler for Trail…

Leveringstid kan man ikke gjøre noe med dessverre, men han er en veldig fin og troverdig kar som virkelig ønsker å lage den beste løsningen for meg. Han håper delene kommer etter Galungan, den største høytiden her på Bali. Da tar det en uke å skru alt sammen for så å lakkere.

Det har tatt lenger tid en jeg først antok, men i ettertid skjønner jeg jo hva dette skyldes. Sykkel får jeg i alle fall.

I mellomtiden trener jeg på det å sitte oppreist uten ryggstø. Vi kjøpte en lekeball slik at vi (Maliani og jeg) trener på å kaste ball til hverandre. Dette er en utfordring for balansen. Så svømmer jeg 5-600 m  flere ganger i uken. Jeg arbeider med å lage glass 2 timer i strekk   1-2 ganger i uken osv, osv. Alt dette er slitsomt, så jeg må sette av godt med tid til hvile. Men det gjør jeg også…

I alt dette  kjenner jeg også på begrensningene og vet at jeg må starte forsiktig og øvekjøre på parkeringsplassen ikke langt fra huset mitt. Jeg vil kjenne meg sterk nok før jeg begir meg ut i trafikken, og ikke ta noen sjanser.

Ha en fin dag

🙂

5 kommentarer til “Hva med motorsykkelen ?”

Det er stengt for kommentarer.