God Jul

Jeg vil med dette ønske dere alle en riktig God Jul her nede fra Bali.

Tankene flyr når jeg tenker på alle årene jeg har feiret Jul sammen med familie der hjemme. Dette bildet er hentet fra julen 1998, da vi feiret den med mine foreldre på Sri Lanka. Julestemningen var tilbørlig etablert med bomullstekst på frontruten i bussen. Jeg har brukt det før, men det tåler å brukes en gang til i mangel på andre julemotiver.

Tegningen av nissen laget jeg på en serviett en dag vi var ute og spiste. Jula er litt mindre utpreget her siden det er et Hinduistisk land (Bali), så jeg opplever ikke statuer av Maria og Jesusbarnet med øgler klatrende på dem, noe jeg aldri kommer til å glemme fra 98.

Jeg «feirer» med enkelhet. Har etablert et juletre med pakker på rommet og drar til d’Warong og spiser julemiddag der i kveld. Kadek har funnet på noe spesielt i år også. Etter lunsj, senere i dag, vil Maliani og jeg åpne pakkene fra Europa 🙂

Bokhylle-og-pakker Pakker

Ellers blir det en stille og rolig dag.

Hilsen fra meg her nede.

🙂

 

6 kommentarer til “God Jul”

 1. God jul :). Vi snakkes senere i dag. Kunne med fordel ha tatt gråpapiret av den ene pakken der. Det som er inni er pakket inn i julepapir ;). Klem

  1. Jeg beklager dypt. Pakkene inni var veldig fine. Og det inni dem igjen veldig koselig å få. Takk til deg og David André og Marie

 2. Den var fantastisk. Kadek er en kjempegod kokk
  Rødbetsuppe til forrett – Meget smakfull
  Biter skåret fra en Rullade av roastbiff og pesto m Gresskar og potet og litt andre grønnsaker til hovedrett – Himmelsk godt
  Bali Kaffe, Hjemmelaget sjokoladekake, is i hjemmelaget kjeks til dessert. Meget god. Bare spør Kristin…
  Hils og ha en fortsatt fin jul…

Det er stengt for kommentarer.