Godt nytt år

Gap-small

Dette er min nye favoritt. Smaker fortreffelig.Fiskemiddag-small

Jeg vil med dette ønske dere alle et riktig Godt Nytt År og takk for 2014. Det har vært et godt år med mange spennede hendelser.

Neste år blir bare bedre …

Ha en fin feiring

🙂

5 kommentarer til “Godt nytt år”

  1. Kjære Lasse! takk for hilsen og for forslag til meny. Når du er hjemme igjen – serverer du kanskje denne retten?
    Tradisjonen tro har jeg invitert venner til nyttårsselskap og du ville vært invitert – om du var i nærheten. Ønsker deg alt godt i 2015 – håper det blir et godt år for deg der du er nå. Gode ønsker fra Liv Berit

  2. Godt Nytt År til deg 🙂 Her er det nå strålende sol og temperaturen nærmer seg null i stedenfor minus 20. 🙂 Du trer jo inn i 2015 før oss. Matretten ligner på den man kan kjøpe i Hellas 🙂 Stor nyttårsklem til deg ❤️

  3. Så gøy! Hva heter disse fiskene på Bali? I Malaysia heter de «ican bilis» og i vår familie har vi et forhold til disse etter at Arne bodde i Østen i sin oppvekst. Da guttene våre for mange år siden fikk sin 10 fot jolle med påhenger kalte vi den ican bilis. Fra et ernæringssynspunkt er dette sikkert et flott tilskudd til inntaket av protein, fiskefettsyrer og jod! Det er spennende å få motta dine betrakninger fra Bali.
    Godt Nytt År. Hilsen Anne Lise

Det er stengt for kommentarer.