Opprydding etter stormen

Posted by on jan 13, 2015
Opprydding etter stormen

Vel, det har ikke vært noen storm i vanlig forstand, men for små individer må det ha fortonet seg slik. Riktignok kan det komme kraftige vindkast her nede slik at bambusgardinene må festes i nedkant. Og de er TUNGE. Men storm var det ikke. Det bare regnet.

Jeg passerte et veldig ivrig opptog når jeg var på vei til å slå på pumpen til bassenget. Selv om det ikke kan sammenlignes med opptoget i Paris denne uken, er de allikevel mange. Her er det fellesskapet som gjelder. Ingen plass for individuelle karrierevalg.

I går kveld regnet det som sagt. I perioder slik som når dusjen står på fullt trykk. Og de jeg møtte var bare morgenpatruljen som var ute og ryddet bort de stakkarene som ikke tålte dette.

Det er godt vi tåler å bli våte, og at vi, på den plassen i utviklingsstigen vi er, slipper den slags arbeide om morgenen…

(skjønt det hender vel at begravelsesbyråer må rykke ut om morgenen, når jeg tenker meg om)

Ha en fin dag

 🙂

 

1 Comment

  1. Inga
    januar 18, 2015

    Nå har jeg lest to blogger. Det har vært et opphold med lappen! Vilka var det du møtte? Jeg gissar på myrer? Tål de inte regn? Fint at du har det bra! Hagen ser fin ut. Jeg har også en flott orkide, hvit, som kommer om og om og blomstrer lenge. Ska ha julgransplundring på tisdag. Ha det bra fortsatt (:)

    Reply

Leave a Reply