At jeg ikke har gjort det oftere

Posted by on feb 14, 2015
At jeg ikke har gjort det oftere

Det er så lett å glemme å nyte skjønnheten rundt seg, fordi, ja fordi ett eller annet. Tenk å (u)bevisst velge å bli liggende i senga og ergre seg over at man våkner tidlig, når dette venter utenfor døren, HVER dag.

OK, det er klart det er deilig å sove lenger og våkne uthvilt til en ny dag, men når du våkner tidlig og velger å sitte i sengen inne med Macen, e-posten og internett, når du like gjerne kan sitte ute og nyte morgen med en kopp te av noe slag ved din side. Det er jo helt idioti.

Så nå sitter jeg ute isteden…

Ha en god dag

🙂

6 Comments

 1. Anne Torsvik
  februar 15, 2015

  Hallo Lars,

  Det var så fint å lese dine tanker om balanse i livet … og å se bildet av hagen der du bor. Jeg trives godt her på Doyen, går på tur hver morgen med Anna og Bamse, og på ski både her og der. Njård ordnet med operabilletter til en gjeng. Grete ordnet med teaterbilletter, så denne vinteren har rommet mange flotte opplevelser. Gleder meg til å se flere bilder fra ditt Bali når du kommer hjem.

  Nyt dagene!

  Beste hilsen,

  Anne Torsvik

  Reply
  • Lars
   februar 15, 2015

   Gøy at du liker det Anne 🙂
   Nyt våren som nærmer seg og hils Anna og Bamse …

   Reply
 2. Liv Berit Carlsen
  februar 15, 2015

  God morgen, – kanskje du sitter ute nå? Utrolig vakkert i din hage! Mye erkjennelse i linjene og bildet du deler. Vis oss mer! Sammenlignet med gråvær og temp rundt 0 her på Lillestrøm har du virkelig mye å nyte de ukene du har igjen på Bali. Samtalegruppa hadde en fin kveld hjemme hos deg og Kristin serverte en nydelig asiatisk suppe (som jeg forsøkte å gjenta i går – men jeg må nok ha oppskriften til Kristin!) Om et par uker blir en studie av det jeg har jobbet med de siste ti årene presentert (det handler om diakonisykepleie, selvsagt) – og jeg gru-gleder meg. Morsomt å få dokumentert fag og verdier jeg brenner for! Alt godt til deg siste søndag før vi går inn i fasten.
  Klem fra Liv Berit

  Reply
  • Lars
   februar 15, 2015

   Hei Liv Berit. Nå er det leggetid. Takk for hyggelig kommentar og lykke til med alt du har fore…
   Klem Lasse

   Reply
 3. Trond
  februar 15, 2015

  Er det nå vi skal ønske deg velkommen i det grønne?

  Reply
 4. Inga Flikkeid
  februar 16, 2015

  Den ser frodig og fin ut nå hagen din! Det har væxt mye sen vi var der. Kunde tenkt mej å sitte der på bassengkanten å nyte de første solstrålene. Ha det godt og nyt ! Kram

  Reply

Leave a Reply