Glass igjen

Posted by on feb 25, 2015
Glass igjen

Jeg arbeider på Horizon et par timer hver uke og gjør sakte små framsteg. Jeg vil ha mer kontroll over hva som skjer når jeg gjør noe. Jeg arbeider også med å styre glasset dit jeg vil og ikke la meg dette av pinnen fordi jeg må gjøre ting raskt og ta raske beslutninger. Fin trening hvis du av og til lider av beslutningsvegring. Jeg hører ikke lenger kommentaren fra Ron. «Skall du gjøre noe nå eller i neste uke?…»

Han har laget en ny arbeidsbenk til seg selv og passet på å lage den slik at jeg kan bruke den uten å måtte gå ut av rullestolen. Det gjør meg mer effektiv, men det er jo et tveegget sverd, for jeg trenger jo å styrke ryggen. Men, jeg har funnet ut at det er kanskje ikke rett tidspunkt eller sted å gjøre dette. Jeg har begrenset tid å jobbe, samtidig som det koster penger. Så jeg får heller trene andre steder…

Bench-I

Sett fra én side

Bench-II

Sett fra en annen, med sitteplate innstallert

Bench-III

Under utprøving, uten sitteplate

Bildet viser et annet av mine siste verk.
Bowl-II

Ha en god dag

🙂

6 Comments

 1. Karin
  februar 25, 2015

  Kjempefin 🙂 Du utvikler deg og trives. Det er bra ❤️

  Reply
 2. per christian
  februar 25, 2015

  Nå begynner det å smake av fugl! Her hjemme følger hege og jeg med på «Anno», hvor folk liksom lever på 1700-tallet, og bl.a. må lære glassblåsing. Bringer tilbake minner fra Maine, 78-79.

  Reply
 3. Trond
  februar 25, 2015

  Lekre ting!
  Kos deg i glassverkstedets lune varme. Her vasser vi i snø, slaps og sno.

  Reply
  • Elisabeth Sandahl-Bäwer
   februar 25, 2015

   Jättefint, ser svårt ut, krävs säkert mycket träning!

   Reply
 4. Kona
  februar 26, 2015

  🙂 Blir det en forsendelse med båt dette året også ?
  Klem

  Reply
 5. Inga
  februar 28, 2015

  Veldigt fine boller ! Du er flink ! Kram !

  Reply

Leave a Reply