Tilbake igjen

Posted by on okt 9, 2015
Tilbake igjen

Første dag på Bali er over og jeg har greid å få nettsiden opp og stå igjen. Det er bra, for jeg har lyst til å skrive. Det eneste som bekymrer meg litt, er tanken på følgende:

Denne gangen blir det sannsynligvis mer personlig, for jeg har funnet ut at noe annet er ikke interessant verken å skrive eller å lese. Så jeg må velge; enten skriver jeg (og jeg vet ikke hva som kan dukke opp), eller så gjør jeg noe annet, noe jeg ikke vet hva er, eller vil… Dilemma.

Det er det som skjer på det indre plan som blir neste steg. Men man kan jo spørre seg om man ønsker å brette ut seg selv på den måten. Det vet jeg ikke før jeg skriver. For det første tror jeg ikke det er noen utbretting i den forstand. For det andre er det ikke min versjon av ”Min Kamp”, selv om tittelen noen ganger kan stemme. Nei, det blir mer av mine egne tanker og funderinger tror jeg, men jeg vil velge å dele mer, for nå er jeg gammel nok til at det ikke spiller noen rolle lenger, om hva folk syns osv.

Det viktige er å gjøre det man brenner for og leve hver dag. Da kan jeg ikke gå rundt og la være å si hva som er i meg.

Ha en fin dag 🙂

 

10 Comments

 1. Harald
  oktober 9, 2015

  Reflektert, Lasse ! Og i de tankene du impliserer at kan komme på trykk, bør det være en god dose livsnytelse ! Kos deg på Bali !

  Reply
  • Lars
   oktober 10, 2015

   Du har helt rett Harald. 🙂

   Reply
 2. ann
  oktober 9, 2015

  Skriv……

  Reply
 3. Linda
  oktober 9, 2015

  Bra du har kommet trygt frem 🙂 Vi følger med deg her fra Sørumsand!

  Reply
 4. Maria
  oktober 9, 2015

  Bare å skrive. bra terapi og! gleder meg til å lese. er alltid en Highlight når det kommer nye blogginlegg

  Reply
 5. Anne Lise
  oktober 10, 2015

  Takk for åpenheten og at du vil dele dine tanker.

  Reply
 6. Laura
  oktober 10, 2015

  Heia! Skriv hva du har lyst og behov for å skrive, Lasse.

  Reply
 7. Trond
  oktober 11, 2015

  Og her kryper vinteren stadig nærmere. Det er vakkert med alle fargene. Du var her en kort stund, tilstrekkelig lenge til at vi ble vant med å ha deg i huset – og så dro du igjen. Hvordan er det å være trekkfugl?

  Reply
  • Lars
   oktober 11, 2015

   Det er et privilegium jeg ønsker alle å prøve en gang. Det er klart jeg savner vinteren, men da slik jeg kunne nyte den før. Slik det er nå, ville det bare være pes. Det blir spennene å se hva denne vinteren bringer her nede. Livet byr på så mange muligheter, og enda flere blir det når jeg har ele jorda som tumleplass. Man kan vel si det sånn når jeg pendler mellom Oslo og Denpasar. Rikrignok ikke mer enn 2 ganger i året, men tenk hva man kan gjøre når reisetiden og prisen minskes drastisk i fremtiden… 🙂

   Reply
 8. Bali 2017 » Menutup
  januar 23, 2017

  […] mitt, enn bare om dyreliv, blomster og opplevelser jeg hadde i min lille verden her på Bali. (Se tidligere innlegg. GOSH det er gått to år… ? ). Så jeg skriver videre mine betraktninger med god […]

  Reply

Leave a Reply