Min første Pasjonsfrukt

Posted by on okt 11, 2015
Min første Pasjonsfrukt

I dag var den der. Frukten jeg har ventet på så lennge. 

Før jeg dro i våres bygget jeg en pergola og fikk plantet noen pasjonsfruktplanter jeg hadde fått av Ketut Sabar, som skulle klatre på denne. Tanken var  både å beskytte verandaen for regn i fra nord, og å kunne nyte egen pasjonsfrukt. Begynnelsen på fruktdyrking i hagen kanskje? Se så frodig og fint det er. Jeg har tilogmed flyttet meg selv til denne plassen. Det er behagelig og svalt, og fint utsyn mot hagen og porten. 

 Ha en fin dag 🙂

6 Comments

 1. Ann Flikkeid
  oktober 11, 2015

  🙂

  Reply
 2. Sidsel
  oktober 11, 2015

  Hei Lars

  Nå takker jeg for tre «reisebrev» allerede mottatt fra deg.

  Her hjemme er det høst, 8 grader og overskyet, men ikke regn. Stille og rolig nå, søndag formiddag kl. 10.00. Venligvis går vi fellestur 0930 på søndager, men i dag møtte det ingen. Da går jeg senere i dag, alene, for -trond løftet på en potetsekk på 25 kg for noen dager siden, og ryggen verker….

  Jeg har allerede vært våken siden 0530, har spist frokost, og er igang med rengjøring (på en søndag, fy!).

  I dag skal vi ha Liv og Finn til middag, og vi skal servere lettsaltet torsk. Det er godt, syntes jeg, og så er det Tronds spesialitet så jeg får hjelp med middagen. De reiser til huset sitt i Spania neste uke og kommer ikke tilbake før 5/11.

  Trond og jeg reiser til huset vårt i Provence 2/11 til 12/11. Det gleder vi oss til nå, veldig lenge siden sist.

  Njål (pianokomiteen) har kjøpt piano til fellesstuene, et piano han hadde veldig lyst på, og som vi alle vil få stor glede av. Tenning av julegranen blir annen søndag i advent. (Pianoet er betalt av innsamlede midler, lunsjer, fester, bilrebusløp, og penger fra enkeltpersoner).

  Hils Maliani fra oss. Ønsker deg en fin dag.

  Sidsel

  Reply
  • Lars
   oktober 11, 2015

   Takk Sidsel. Svar sendte jeg på mail 🙂

   Reply
 3. Trond
  oktober 11, 2015

  Da er det ikke mye å fortelle fra min side. Det er jo gjerne sånn, at damen er veldig flink til å huske alt. Så får det bli kun en liten hilsen fra meg, men veldig hyggelig å høre fra deg. Trond

  Reply
 4. Liv Berit
  oktober 11, 2015

  Hei Lasse. Fint å høre hvordan hverdagen faller fort på plass for deg. Unner deg varme og alt Bali kan gi deg, som Eidsvold ikke kan! Det er vel ikke noen hemmelighet at dagene mine er hektiske. Noe av det morsomste denne høsten er Prosjektkoret. Vi øver hver torsdag, og selv om vi ikke er mange er det utrolig framgang. Vi er ca 18 personer og dirigenten er et funn. Han er en god pedagog – i tillegg til alt det musikalske.
  Vi kommer til å savne deg når gruppa møtes hos Dag neste uke. Ønsker deg alt godt! Liv Berit

  Reply
  • Lars
   oktober 11, 2015

   Takk Liv Berit

   Reply

Leave a Reply