Når man gir dem lillefingern …

Posted by on des 6, 2015
Når man gir dem lillefingern …

Her om dagen spiste vi min første Pasjonsfrukt …

Idag må jeg finne ut hvordan jeg skal hindre planten fra å overta hele hagen …

Eksponentiell vekst i praksis.

Ha en fin dag 🙂

PS. Men den smakte veldig godt, og jeg ser frem til neste.

3 Comments

 1. Kona
  desember 7, 2015

  Spiste Pasjonsfrukt i Kenya og de så likedan ut som denne :). Veldig gode!

  Reply
 2. Trond
  desember 7, 2015

  Har aldri smakt pasjonsfrukt, men benytter anledningen til å ønske deg og alle du treffer der nede en fortsatt GOD JUL, og så skulle jeg gjerne delt et skikkelig egg-og-bacon-måltid med deg. Det hørtes fantastisk godt ut, og retten er jo en av mine favoritter.

  Reply
  • Lars
   desember 9, 2015

   Du kan jo få en liten smakebit på de som selges hos Keiser, men det er bare for en skygge av opplevelsen å regne. I Norge selges bare inntørkede skrukkete pasjonsfrukter. De deles i to og innmaten slurpes i seg, eller spises med skje.

   En frisk nyhøstet pasjonsfrukt både ser og smaker friskere.

   Det er desverre ikke lov å bringe med seg mat ut av landet, tror jeg. Ellers skulle jeg gjerne tatt med en bit bacon og noen ande-egg til deg … 🙂

   GOD JUL tilbake fra oss her nede.

   Reply

Leave a Reply