On the road again

Posted by on des 8, 2015
On the road again

Da begynner det å ligne noe. Dette er fra en tur på litt over en time. Jeg er roligere og klarer nå å se litt hvor jeg er, ikke bare stivt på veien foran meg.

Sidevognen gjør jo at sykkelen stadig vil trekke til venstre, så det er bra trening for armene å holde stø kurs. Det er faktisk så markant at staben på Horizon fikk i oppdrag å kjøre sykkelen til meg, men de nektet fordi sykkelen trakk så til venstre at de ikke turte. Og de som er veldig vant til å kjøre motorsykkel…
Det er bare jeg som ikke tenker over at det er noe problem. Selvsagt trekker den mot venstre…
Jeg merker også at bensinforbruket nok er det dobbelte av en vanlig motorsykkel. Så denne gangen fylte jeg i en lokal sjappe hvor de har bensinflaskene utstilt på en hylle utenfor butikken. Litt over 6.- literen.

Ha en god dag 🙂

3 Comments

 1. Harald Ihler
  desember 8, 2015

  Tøft ! Nå mangler du bare et par tatoveringer !

  Reply
  • Lars
   desember 9, 2015

   Har bestilt lærhjelm, solbriller og vest med logo på ryggen. Hestehalen får jeg ikke tilbake desverre. Har ikke bestemt motiv ennå på tatoveringene…

   Reply
 2. Trond
  desember 9, 2015

  Tohjuling, eller trehjuling som du har er en fantastisk måte å komme rundt på. Har selv hatt flere tohjulinger og er nå sunt misunnelig på alle som cruiser rundt i varm motvind til nye og eksotiske steder.

  Reply

Leave a Reply