Vi ses på andre siden

Posted by on des 31, 2015
Vi ses på andre siden

Jeg vil med dette takke for følget i år, som tidligere år. Å være på Bali 6 måneder om gangen har vært en utrolig opplevelse og fylt min tilværelse med nye dimensjoner.

Hva jeg gjør på Bali? Ja, det kan man jo lure på, og noen ganger lurer jeg på det selv også, men det har latt meg på en måte å kunne starte med blanke ark og langsomt bygge opp mitt liv fra bunn av på nytt. Mye har jeg lært, og mye har jeg endret. Jeg er ikke lenger den samme som for 3 år siden når jeg kom hit første gang.

I 1997 når jeg fikk diagnosen MS, noe som for meg var den verste tenkelige diagnose, ble livet plutselig snudd på hodet. Siden den gangen har det gått 18,5 år, det vil si 1/3 av mitt liv, og mange vil tenke at det er tragisk at en så stor del av ens liv har blitt borte pga sykdom. Jeg har av og til tenkt slik selv. Men noe Bali har lært meg og latt meg gjøre, er å leve i nuet, bare være meg og begynne å se tilværelsen i et mye videre perspektiv. Jeg har den siste tiden også kunnet se livet og alt som jeg har gjort og opplevd som en større helhet.

Når jeg nå ser tilbake, så har jeg opplevd mer og levd med en helt annen dybde, enn jeg ville gjort ellers. Det har vært smerte og motgang, men det har også vært erfaringer og lærdom som er ubetalelige. Så når alt kommer til alt, så er jeg fornøyd allikevel.

Så til slutt i dette året vil jeg som sagt takke for følget, men ikke minst rekke en stor takk til min fantastiske familie, og spesielt til min kjære kone Kristin, som tøtter meg så jeg kan gjøre dette.

Dere må alle ha en fin nyttårsfeiring i kveld. Siden jeg vil oppleve 2016 litt før dere, skal jeg love å ikke fortelle hva som skjer. Det blir i alle fall et spennende år med masse nye opplevelser.

Bildet på dagens innlegg oppsummerer det hele.

Det hadde ikke vært så vakkert og fredfullt hvis ikke vulkanen hadde vært der og formet det hele i sin tid…

Ha en fin dag ☺ og vi møtes på andre siden

1 Comment

  1. ann
    desember 31, 2015

    Happy new year 🙂

    Reply

Leave a Reply