Godt Nytt År

Posted by on jan 1, 2016
Godt Nytt År

Jeg er allerede 18,5 timer inne i 2016, og alt føles helt normalt. Velkommen etter dere der oppe i Nord.

Jeg avsluttet det gamle året med en lengre tur på sykkelen om morgenen med Mr. Ben. Vi var ute i 2 timer, startet klokken 6 om morgenen, og det var gledelig å oppdage to ting:

  1. Jeg var ikke sliten underveis
  2. Jeg opererer bedre og bedre i trafikken

En tredje ting, er at jeg begynner å kunne betrakte landskapet rundt meg og oppleve det hele.

Jeg begynner å se ting rundt meg og begynner å få et lite grep om hvor jeg er og plassenes forhold til hverandre. Det er så mye visuell støy på veien at hjernen rett og slett ikke makter å gripe fatt i det vesentlige og kjenne igjen landmerker. Det blir sakte bedre og bedre.

En annen ting er skalaen på det hele. I og med at jeg ofte forholder meg til enkle oversiktskart, glemmer jeg at det som ser ut som en liten strekning på kartet kan være mange kilometer og ta lang tid å tilbakelegge. Når i tillegg alle navn er kryptiske, nytter det nsten ikke å huske veinavn heller, ennå.

Men også det blir bedre, og dette er utmerket hjernetrim.

I dag var det en som vinket og smilte til meg. Han satt med en gruppe venner i veikanten og skravlet, og lyste plutselig opp og vinket heftig når han så meg. Tydeligvis gjenkjennende fra mitt lille øyeblikk i rampelyset på Facebook. Hyggelig.

Ha en glimrende start på det nye året og en god dag : 🙂

PS. Det er litt vanskelig å få med seg på flyet, hugget i sten og ikke så veldig dyr, Men hvor skal jeg plassere den, krukken altså ?

Leave a Reply