Grodan Boll är tillbaka

Posted by on feb 15, 2016
Grodan Boll är tillbaka

Hei

Det er lenge siden, og det er stadig verre å begynne igjen. For hva skal jeg si? Det behøver jo ingen forklaring annet enn det at jeg synes jeg skylder en.

Mye har skjedd og året fylles av masse spennende og utfordrende ting. Men, bottom line som det heter, er at jeg har det bra, og grunnen til mitt fravær skyldes bare at døgnet har for få timer, eller jeg blir søvnig for fort, alt ettersom hvordan man ser det.

Det nærmer seg hjemreise farlig fort, og da er det masse som skal gjøres før det. Men det blir spennende å komme hjem til flytting og masse forandringer. Kristin har jo gjort en kjempeinnsats og salget er godt i gang med visninger.

Tittelen på innlegget skyldes denne kameraten som plasket rundt på min veranda her om kvelden. Jeg sier plasket, fordi den er ganske stor, og når en frosk lander på flisgulvet etter en 2 meters flytur, sier det plask når den bløte kroppen treffer bakken. Han hoppet like godt opp og satte seg  på vinduskarmen, og heldigvis rakk jeg å hente kameraet før han forsvant ut i mørket igjen.

Jeg holdt meg litt på avstand for kanskje den var av typen som forsvarer seg med å tisse på sine angripere. Og det svir visst ganske godt. Så jeg tok ikke sjansen på at han tolket meg som en fiende.

Grodan Boll var forøvrig en av mine første, hva skal man kalle det, superhelt passer jo ikke, kanskje idol ? Jeg hadde en singel som ble hørt på en del ganger om grodan Boll og et romskip og katter fra Mars…

 

Ikke rart jeg er blitt som jeg er blitt.

 

Ha en god dag 🙂

 

4 Comments

 1. ann
  februar 16, 2016

  Grodan Boll og gräshoppan Kalle Stropp 🙂

  Reply
 2. inga.flikkeid
  februar 16, 2016

  Ja de var nesten utslitt de platane. Jeg ska prøve å finne frem dem til du kommer hem hit så får vi mimre !! Den var fin den som kom til deg! Jeg gillar groder vet du. Ha det bra !!!!!

  Reply
 3. kona
  februar 17, 2016

  Fint bilde 🙂

  Reply

Leave a Reply