Hva skjedde med glasset?

Posted by on mar 3, 2016
Hva skjedde med glasset?

Det er en lang historie.

Nå har verden forandret seg, og det som før var en travel aktivitet, er nå et og annet sporadisk oppdrag. Langt fra nok til å holde ovnen varm og produksjonen kontinuerlig i gang. Det koster nemlig mye å holde glasset varmt og flytende. Markedet for glasskunsten ble borte, dermed også interessen og grunnlagt for en internasjonal Glasskunstskole. Så aktiviteten på Horizon er nesten lik null. I tillegg kommer sykdom og sprekk i ovnen

Derfor har jeg bare arbeidet med glass én gang i vinter, og da bare i én time.. Resultatet ser du her. Derimot, drar jeg nå dit på egen motorsykkel og er sosial eller jobber litt med ulike prosjekter. Bevegelsesradiusen, og friheten med den, har økt betraktelig. Jeg har flere ganger vært ute i  to timer alene på morgenen og vært vitne til livet og aktiviteten som våkner i det sola står opp over rismarkene.

Ha en fin dag 🙂

6 Comments

 1. Else Margrethe Nyhuus
  mars 4, 2016

  Hei Lars!
  Godt å lese at du har det bra/godt! Glasset ditt er jo aldeles praktfullt! Og bedre farge på bakgrunnen kunne du ikke valgt!
  Beste hilsen fra
  Else Margrethe

  Reply
  • Lars
   mars 4, 2016

   Takk Else Margrethe

   Reply
 2. Trond Karlsen
  mars 5, 2016

  Lekker glasskål, og her laver snøen ned! Store nestenbløte snøfiller som har lagt seg som en stor hvit dyne over landskapet. Null grader, så den blir vel ikke liggende så veldig lenge. S og undertegnede drar sørover til Provence i midten av måneden. Håper da på snøbare veier. . .
  Hilsen Trond

  Reply
  • Lars
   mars 5, 2016

   Takk Trond. Ha en god tur sørover. Vi ses i April. Hils. Maliani hilser.

   Reply
 3. Laura
  mars 5, 2016

  Hei Lasse,

  Livet endrer seg, det er sikkert og visst. Her er det mye vått snø, og på en måte gir det vårstemning. Artig å lese at du har utvidet radius med den skreddersydd motorsykklen. Håper du har en bra dag i dag. Laura

  Reply
  • Lars
   mars 5, 2016

   Takk Laura. Hils familien.

   Reply

Leave a Reply