Begynnelsen

Posted by on apr 3, 2016
Begynnelsen

Hvorfor skriver jeg dette?

Jo, fordi det er en følelse jeg har, at dette året er begynnelsen på noe nytt. Så vi får se. Det er spennende i alle fall.

Det er nå siste kvelden på Bali for denne gang. Det blir lenge til neste gang, for jeg har bestemt meg for å bli hjemme til 1 uke i Januar neste år. Da blir det litt vinter og kulde på meg igjen, så vi får se hvordan det blir. Det er jo mange år siden sist.

Hele denne tiden her nede, siden oktober, har vært en forberedelse og ventetid for meg. Og jeg har lært meg mye. Ikke minst har forberedelsene til foredraget mitt i Coachforenngen (for de som har fulgt mef på Facebook) krevd en del av meg. En ting er jo å holde et foredrag. Noe helt annet å gjøre det verdt for folk å høre på. Og så må du jo vite selv hva du vil. Nytter ikke å hoste opp noen floskler du har lånt fra andre. Så jeg har møtt meg selv i døra mange ganger og måttet skvise mange maur (kill ants, Automatic Negative Thoughts).

Jeg vil i alle fall takke for følget og ønske dere velkommen til en annerledes fortsettelse neste gang. Bali2016 er over for denne gang.

Til illustrasjon, viser jeg et bilde jeg har satt sammen. Jeg har bare komponert og satt sammen, selve malingen er det Dewi som har stått for.

Dewi er nemig datteren til Ketut Sabar og Made. Jeg var bedt i middag til Mr. Ben sammen med dem en tid tilbake. Ut på kvelden satt hun på guvet oppslukt med å male. Det viste seg å være elvenes hjemmelekse, å male et intrikat mønster på en treplate. Rutemønsterer var nøye laget, og nå fylte hun i mønsteret. Jeg ble helt betatt. Her får skolen en vanlig ungdom til å sitte i timesvis og nitidig male et mønster nøyaktig som vanlig hjemmelekse. Jeg tror ikke det hadde gått i Norge…

Hun laget to stykker, så jeg sa at jeg gjerne kjøper den ene av henne. Noen dager dukket hun og moren opp med bldet til meg. Jeg bestilte umiddelbart tre til, men i andre farger. Denne gangen ville jeg også betale mer for dem. Ideen var nemlig å ramme dem inn og dekorere vegger i huset med det.

Når jeg så fikk resultatet, beslutet jeg å sette dem inn i samme ramme. Så tenkt og så gjort…

Det er også 3 nye familiemedlemmer som er kommet inn i mitt liv her nede.

Først fikk Rati lille Komang tidlig i høst. Så har Kadek og Royan adoptert to «barn». Den, ene, en nevø som nå blir deres egen sønn, Dodik, og så lille Rora som ble født for noen uker siden. Jeg legger ved bilder så får dere se.

IMG_1699 IMG_4841 IMG_4852

Ha en fin dag 🙂

 

2 Comments

 1. Karin
  april 3, 2016

  Velkommen hjem ?

  Reply
 2. Trond Karlsen
  april 3, 2016

  Velkommen hjem igjen. Vi har savnet deg!

  Reply

Leave a Reply