Uten et mål, bommer jeg på det hver gang

Posted by on jan 15, 2017 in Utvikling | 4 Comments
Uten et mål, bommer jeg på det hver gang

Dette er Peter Diamanis’ lov nummer 24. Og jeg skriver dette mest til meg selv siden jeg er en mester i å spre energien og aktivitetene på så store adskilte områder at det tilslutt bare blir til et blaff.

Men, målet holder jeg foreløpig for meg selv. Skuffende ikke sant, men du må gjerne spørre hvordan det går med det og minne meg på at det er der.

Ha en fin dag 🙂

Her kan du laste ned alle Peter’s Laws

 

og del det med andre.

4 Comments

 1. Inga Flikkeid
  januar 15, 2017

  Nu har jeg lest flere blogger på morgenen. Var lenge siden .Har ikke hatt tid! Du kjenner meg og PCn. I tankerne er jeg med deg på Bali. Jeg tror du er litt av en filosof. Har du stort bibliotek der nere eller allt i huvet? Nei det finnes på PCn førstås! Kram!

  Reply
  • Lars
   januar 15, 2017

   Det er mest i hodet, med gjelp av google av og til…

   Reply
 2. Trond Karlsen
  januar 15, 2017

  Det er sikkert bra å ha mål, men som pensjonist er det ikke nødvendig at de er så store! Feiret i går Niels´ 75-årsdag. Som vanlig stilig og veldig trivelig med 34 stk i stuene, kongekrabbe på fatene og nok vin i glassene.

  Reply
  • Lars
   januar 15, 2017

   Høres fint ut. Hils rundt deg. 🙂

   Reply

Leave a Reply