Stay Hungry, Stay Foolish

Posted by on jan 18, 2017 in Filosofi, Utvikling | 2 Comments
Stay Hungry, Stay Foolish

Pause i pausen. Vanskelig å holde kjeft…

Hva har denne tittelen med bildet å gjøre? Ingen ting. Jeg bare måtte dele dette uten å gjøre mer ut av det.

Denne talen hører jeg gjerne igjen og igjen, og i dag dukket den opp nok en gang.

http://www.ted.com/talks/steve_jobs_how_to_live_before_you_die

Steve Jobs, grunnleggeren av Apple, stilte seg selv dette spørsmålet hver dag når han så seg selv i speilet om morgenen. «Hvis dette var siste dag mitt liv, ville jeg da gjøre det som jeg nå planlegger å gjøre?»

Til ettertanke.

Og så ville jeg dele det fine bildet med tittelen «Harmonie in mijn tuin» (Nederlandsk: «Harmoni i min hage») som min venn Mr. Ben har tatt. Jeg fikk lov å bruke det. Det er han som hjalp meg å finne huset her i 2013…

Herom dagen kom han hit og spiste lunsj.

Det var alt…

Ha en god dag 🙂

 

og del det med andre.

2 Comments

 1. Ragnhild Mathisen
  januar 18, 2017

  Hei Lasse. Så bra å se st du er tilbake på «hytta» di. Jeg setter pris på det du skriver enten det er om de små eller store tingene. Kanskje du kan skrive noe om været? Vi nordmenn og visstnok også svensker er jo opptatt av dette. Hva med de på Bali?

  Reply
  • Lars
   januar 18, 2017

   Takk Ragnhild
   Det er regntid og regner ganske mye i år, men det gjør til gjengjeld at jeg bruker aircondition mindre.
   Idag var det ca 34 grader ute og ganske mye skyer, men lyst og behagelig. En eller to skurer om dagen og sol/opphold innimellom dette.
   Er det bare sol, blir det fort veldig varmt.
   Døgnet for meg blir derfor inne den varmeste tiden, fra 2-5.
   Det er bare to årstider og stort sett jevn temperatur. Wheather.com el.l har vanligvis vist 30 grader uansett. Detfor sluttet jeg å formidle dette. Forskjellene er veldig lokale.
   Hils og ha det bra.
   Klem

   Reply

Leave a Reply