Regn og mørke

Posted by on feb 2, 2017 in Elektrisitet, Mørke, Regn | No Comments
Regn og mørke

Et smell og så totalt mørke (Jeg har slike hotellgardiner som holder lyset ute). Heldigvis vet jeg stort sett hvor mobilen er, ellers kan jeg bruke lyset fra dataskjermen. Det siste er litt upraktisk når jeg må på do, derfor foretrekker jeg mobilen. Jeg så en video her om dagen som viste alt som mobilen har spist opp av ting vi daglig forholdt oss til før.

Og dette, i  hvert fall for min del, har skjedd uten at jeg tenker over det. Så det er ikke uten grunn mobilen er blitt den mest sentrale gjenstanden i tilværelsen. Folk beveger seg ikke langt uten den.

Det bringer minnene tilbake til India i 2003,

Så nære kom jeg en tiger den gang i India ..

hvor jeg også opplevde at det var totalt mørke, men hvor min gamle Nokia telefon reddet meg.

Jeg merker hvor avhengig jeg er av elektrisiteten. Her i huset blir jeg også uten vann siden vannpumpen går på strøm. Nå er det laget et «vanntårn» i huset, men av en eller annen grunn brukes det ikke. Jeg har spurt før uten å bli helt klok på svaret, men kommer nå til å gjøre alvor av å ta det i bruk. Sannsynligvis trengs det en ny pumpe ell. Det skal i alle fall ordnes før det kommer gjester i huset igjen.

Det neste som er høyt på listen, hadde vært å være uavhengig av strømnettet. I alle fall til mobil og data. Så et blir kanskje neste skritt.

For å oppsummere denne natten og morgenen med noe positivt jeg sitter igjen med: Det gode er at dette fikk meg til å sette meg ned og åpne en bok som lenge har ligget og ventet på mitt nattbord. Mye morsom lesing og nyttige tips fra Tim Ferris, en veldig profilert figur i de sammenhengene jeg gølger med på og leser.

Ta en titt :

Ha en fin dag 🙂

 

og del det med andre.

Leave a Reply