Og vårens farge er ? – ja, du gjettet riktig; grønn

Posted by on feb 19, 2017 in Blomster, Insekter, Motorsykkel | 4 Comments
Og vårens farge er ? – ja, du gjettet riktig; grønn

Denne kameraten hadde forvillet seg oppå hjelmen min når jeg var på vei gjennom buskaset ut til parkeringsplassen for å sette meg på sykkelen til Delta Dewata supermarket.

Buskas? – Ja, fordi hibiskus og annet som vokser langs gangenstien, fra porten til parkeringsplassen, blir fort store hvis de ikke stadig tuktes med hagesaks. Nå er det en stund siden dette skjedde, og blandt unge grønne friske blader trives denne godt – en kneler. Og før hun (jeg er ganske sikker på at det er en hunn for hannene er mindre, og dessuten spiser hun opp hannen så fort hun har fått sitt når de parrer seg. Ikke skjønner jeg hva han ser i den dama) visste ordet av det, befant hun seg oppå en hjelm. Ikke nok med det; Med en gang hun ble oppdaget, dukket paparazzien opp med iPhone-kameraet sitt.

«Shit – er det ikke fred å få nå som jeg har så fine farger at jeg går i ett med bladene …», tenkte hun.

Ha en fin dag 🙂

og del det med andre.

4 Comments

 1. Trond Karlsen
  februar 19, 2017

  Her har vi også fått første føling med at våren er i kjømda. 4 – 5 grader i dag, sol, og snøen tiner.

  Reply
  • Lars
   februar 19, 2017

   Dere får nyte solen i solveggen fremover. 🙂

   Reply
 2. ann flikkeid
  februar 19, 2017

  Hei broder
  Hyasinter er løker som du har ved jul og blir ikke så store 🙂
  Av bilde å dømme er dette en hibiscus og de blir busker og ikke potteblomster som her hjemme

  Bare en liten korrigering 🙂 og han / hun grønne likte sikkert deg

  Reply
  • Lars
   februar 19, 2017

   Huff ja. Det er rettet, og jeg skrev Hibiskus første gang, men fikk rød strek under ordet, og når jeg rettt ordet dukket feil navn opp i hodet. Takk.

   Kan hende hun likte meg, men det får ikke hjelpe. Jeg vil ikke ha noe å gjøre med damer som spiser en opp…

   Reply

Leave a Reply