En god start

Posted by on feb 20, 2017 in Keramikk | 5 Comments
En god start

Ikke veldig imponerende eler avansert, men allikevel en milepæl på veien. Uten at jeg får det grunnleggende på plass, dvs. sentrering av leiren på dreieskiven, er det bare flaks om jeg får til noe som helst, og jeg vil jo få til noe som er brukbart og ha kontroll underveis.

På torsdag i forrige uke fikk jeg en innføring, og i dag fikk jeg testet om det jeg lærte satt i hukommelsen. Og det gjorde det. Denne fikk jeg til helt uten hjelp, etter to som jeg bare kastet, slik at nå kan jeg begynne å dreie (dvs. ha kontroll og ikke bare flaks).

Så bare var jeg der resten av dagen og slappet av, fikk nye venner, sugde til meg inspirasjon og så på andre som jobbet. Lærer mye av det og.

Det er ca. 10-15 min. kjøring til / fra og det gikk fint det og. Deilig å være uavhengig. Så Mars blir leire. April forhåpentligvis glass (Da er Gaya stengt).

Ha en fin dag  🙂

og del det med andre.

5 Comments

 1. Trond Karlsen
  februar 20, 2017

  Ante meg at det var keramikk du skulle kaste deg over. Skal bli spennende å se bilder. Kan vel bli noe overvektig å ta med noe hjem på flyet.

  Reply
  • Lars
   februar 20, 2017

   Nå kan jo ovnen jeg driver med i kjelleren sammen med Alf Ivar brukes til keramikk også. Kankje jeg kan fortsette hjemme 🙂

   Reply
 2. Kona
  februar 20, 2017

  Da blir det vel keramikktallerkner istedenfor glasstallerkner på meg da ;). Klem

  Reply
  • Lars
   februar 20, 2017

   Vi får se, vi får se … Vet ikke hva som manifesterer seg denne gang…

   Reply
   • Kona
    februar 21, 2017

    Uansett, gjør seg med keramikk :). Så vidt jeg husker har du jo laget noen morsomme figurer tidligere…. Kanskje det er noe? Lykke til! Klem

    Reply

Leave a Reply