Oppgradering

Posted by on feb 23, 2017 in Villa | 4 Comments
Oppgradering

På det praktiske planet foregår det en oppgradering i huset for tiden. Både funksjnellt og interiørmessig. Nå har jeg bodd her siden 2013, og det er på tide med litt fornyelse, og å ta tak i ting som har ergret meg tidligere år.

Det siste er dette med vannet. Siden huset har en egen brønn, med tilhørende pumpe som går på strøm, har det vært lite hyggelig når strømmen går og du dermed ikke kan spyle ned på do eller vaske deg.

Huset har hele tiden hatt et vanntårn, men det er aldri tatt i bruk. Sannsynligvis for å spare penger under byggingen, og at man klarer seg jo uten så lenge man ikke selv bor i huset når strømmen går.

Nå har heldigvis ingen klagd. Kanskje fordi gjestene ikke forventer at alt er 100% i et land i sørøst Asia.

Men nå var tålmodigheten slutt for min del, og jeg ba dem derfor om å innstallere pumpe til vanntårnet. Siden jeg leier på åremål er jo huset mitt, så jeg må selvsagt bære kostnadene, men de er heldigvis ikke så store her nede (litt over en tusenlapp for pumpe og arbeide). Så nå kan bare strømmen bli borte i lengre tider uten at påvirker en veldig mye, siden det fortsatt er trykk på vannet som kommer fra tårnet (på taket bak huset).

Hovedbildet til innlegget viser min nye utsikt ved spisebordet. Det minner meg konstant om Kristin. Ikke fordi det ligner, men fordi hun elsker stygge fisker, og denne synes jeg var i hennes stil, kjenner jeg henne rett, og det tror jeg at jeg gjør litt i alle fal etter 36 år. 🙂
Det kommer flere bilder etterhvert som nye ting kommer på plass.

Ny listing

Så har jeg bestemt å leie ut rommet jeg ikke bruker selv til egne gjester. Det blir spennende å se hvordan det fungerer. Jeg vil jo miste privatliv, men samtidig komme i kontakt med nye mennesker. Det er en prøveordning. Til nå har jeg fått én booking på 12 dager i Mars.
Så fort jeg er ferdig med oppgraderingen, kommer Dodik, den nye sønnen til Kadek og Royan, og som er fotograf og tar nye bilder jeg kan brukes i listingen.
Så kjenner du noen som trenger et rom på Bali, så bare tips vedkommende.

Ha en fin dag 🙂

 

Peaceful room with all you need, near central Ubud

 

Ubud, Bali, Indonesia

Bedroom in a beautiful villa with full amenities, private pool and located in a quiet and lush area of Ubud. Within a short scooter ride to the centre of Ubud, this is the perfect place to explore,…

og del det med andre.

4 Comments

 1. Kona
  februar 24, 2017

  Fin fisk :). Kunne vært ørlite grann styggere, men nå vet du hva jeg ønsker meg ;). Klem

  Reply
 2. Lars
  februar 24, 2017

  Den er nok for tung å ta med seg på flyet, dessverre…

  Reply
  • Kona
   februar 24, 2017

   Ja, men kanskje det finnes noen miniatyrer der ute……… 😉

   Reply
 3. Inga Flikkeid
  mars 9, 2017

  Fint at du fått napp! Håper det er hygglige turister så du ikke blir skuffet! His Maiani!

  Reply

Leave a Reply