Er det ikke koselig?

Posted by on feb 28, 2017 in Fugl, Hage, Kokosnøtt, Pasjonsfrukt, Villa | 5 Comments
Er det ikke koselig?

Man får følelsen av varme og trygghet. Jeg synes de har vært veldig flinke med å bygge hjemmet sitt, men er bekymret akkurat nå. Ser dem bare av og til. Kanskje de venter på at eggene blir klare til å verpes? Det er det jeg håper på i hvert fall. Det hadde vært trist hvis det ikke kommer en liten familie inne i huset.

Dette er min første kokosnøtt. Ser man litt nøye på bildet, oppdager du at den er ike stor, ca 4cm bare, men den er vakker.

På palmen er det nå to større som ser ut ti å ikke ville dette ned slik denne gjorde. I tillegg er en ny blomst slått ut. Hvor mange kart den produserer er det litt tidlig å si noe om.

Og pasjonsfrukten da? Én frukt per år synes jeg litt i minste laget, og lenge så det ut til at dette var den eneste, men her om dagen kunne vi se at antallet tar seg opp fremover.

 

Ha en fortsatt fin dag 🙂

og del det med andre.

5 Comments

 1. liv berit
  februar 28, 2017

  Nydelige bilder, og sikkert veldig god mat også.
  Håper det er fint med deg, og at arbeidet i keramikkverkstedet går framover!
  Dagene mine er gode. Jeg trives veldig godt – og bruker tiden til aktiviteter jeg lenge har lentet etter. Nå i ettermiddag er det supertirsdag i Fjellhamanr kirke med barnebarn. Skitur på Mønevann i knallsol midt på dagen er også deilig.
  Alt godt til deg!
  Liv Berit

  Reply
  • Lars
   februar 28, 2017

   Tusen takk Liv Berit. Det gleder meg å lese. Keramikken går fremover og er spennende og morsom.
   Klem

   Reply
 2. Trond Karlsen
  februar 28, 2017

  Joda, gilde bilder fra varme og fuktige Bali. Her er melding fra kjølige fuktige Eidsvoll. Plussgrader og regn siste døgn har gjort snøen grå, veiene isete, og nå er det like før dammen syd for byggetrinn 2 er dyp nok til å stupes i.

  Reply
  • Lars
   mars 1, 2017

   Jeg tror jeg foretrekker eget basseng, selv om isbading skal være veldig bra …
   Nå nærmer jo våren seg, så den blir fint å komme hjem til etter hvert. Halveis allerede.
   Hils 🙂

   Reply
 3. Inga Flikkeid
  mars 9, 2017

  Ja nå har jeg tatt meg tid til å se på bloggene . Gratulerer til nye husdyr. Det var den fuglen vi studerte i Mexico Ann og jeg.

  Reply

Leave a Reply