Dramatikk ved kjøkkenbordet

Posted by on mar 3, 2017 in Fisk, Insekter, Øgler, Villa | 4 Comments
Dramatikk ved kjøkkenbordet

 

Nå er det ikke bare-bare å være liten gekko i Villa Tokek Kecil. Tidligere slåss de bare med hverandre om hvem som skal ha myggen på veggen. Nå er situasjonen blitt langt mer alvorlig. Nå kan de også selv bli mat. Huff, hva har jeg gjort???

Ha en god dag 🙂

 

 

Dagens middag 🙂

og del det med andre.

4 Comments

 1. Trond Karlsen
  mars 3, 2017

  Dagens middag ser jo spennende ut. I Frankrike har de en rett som nettopp består av en hel haug småfisk (ansjos, brisling eller noe annet) som er ganske godt, men noe salt. Spis de små fiskebarna med andakt!

  Reply
  • Lars
   mars 3, 2017

   Ikan Goreng – De friteres til de er helt crispy. Serveres med litt spicy sambal (tomat saus). Den er stadig mer spicy. Jeg tror Maliani har en plan om at jeg skal tåle mer chili, og det tror jeg at jeg gjør allerede. Ut fra mengden chilier som bringes fra markedet og bedet bak huset (det er nemlig en chili-plante der).

   «Pedas?» spør hun mange ganger. Nei, ikke spesielt, svarer jeg. Og så kommer listen over hvor mange chili det for tiden er i maten.

   Til dette er det Sayur Gonda, en haug med lokale grønne blader, også woket med hvitløk og, tro det eller ei, chili.

   Så har jeg vent meg til at det er bare å knaske på – hode finner og alt (unntagen innvoller). 🙂

   Reply
 2. Kona
  mars 3, 2017

  Morsomt bilde :).

  Reply
  • Lars
   mars 3, 2017

   Ikke sant 🙂

   Reply

Leave a Reply