Fisken har fått ny diett…

Posted by on mar 15, 2017 in Fisk, Grodan Boll, Hage, Mørke, Stemning, Villa | 6 Comments
Fisken har fått ny diett…

Jeg sitter borte i solstolen min og nyter kvelden og roen som senker seg i hagen til Villa Tokek Kecil. Sola har for lengst gått ned og flaggermusene jakter på mat i luftrommet over palmene og bassenget.
Så kaster jeg et blikk bort på kjøkkenbordet. I skumringen kan jeg skimte at et drama er i ferd med å utspille seg. Jeg ser ikke riktig hva det er, og forter meg å finne frem mobilen og skru på kameraet, mens jeg samtidig hopper (sterk overdrivelse) ut av solstolen og beveger meg mot kjøkkenet.
Jeg nærmer meg kjøkkenbordet og skrur på lyset, og der ser jeg Grodan Boll på veggen og fisken som gjør seg klar til kveldsmåltidet sitt.

Jeg skynder meg inn etter kameraet og, før det er for sent, får foreviget Grodan der den siter på veggen …

Ha en god dag 🙂

og del det med andre.

6 Comments

 1. Kona
  mars 15, 2017

  Hehe :). Artig!!! Sov godt etter hvert. Klem

  Reply
  • Lars
   mars 15, 2017

   Takk 🙂

   Reply
 2. Inga Flikkeid
  mars 16, 2017

  Jeg tror Grodan Boll klarar seg. Kul at han bor hos deg! Hvordan har » barnbarna» det ?

  Reply
  • Lars
   mars 16, 2017

   De har det bra takk. 🙂

   Reply
 3. Trond Karlsen
  mars 16, 2017

  Hils Grodan Boll fra oss her på Øwre Doyén, og her har vi første føling med vår. Plussgrader helt opp i 9! Nå har du både fugl og nesten fisk. Hva blir neste dyr?

  Reply
  • Lars
   mars 16, 2017

   Jeg har noen på lur. Bare vent.
   Nyt begynnende vår 🙂

   Reply

Leave a Reply